• Новинка
3-Фазно VFD, вход AC300-460V A2-3022 2,2 кВт Многофункционален Честотно-регулируеми устройство за регулиране на честотата на въртене на двигатели

3-Фазно VFD, вход AC300-460V A2-3022 2,2 кВт Многофункционален Честотно-регулируеми устройство за регулиране на честотата

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Гуманизированный дизайн на клавиатурата, ясен дигитален дисплей, удобен за управление и разбиране на състоянието на работа в режим на реално времеЦялостни функции, може да се установи честотата, V / F крива, усукване, контрол на ускорението и забавянето, и т. С претоварване, претоварване, къси закриването, защита от плавких предпазители, директен стартирането и заустването на неизправности, след изтеглянето.Инвертор vector широко се използва в станкостроительном оборудване, оборудване за автоматизация на офиси и други области.Изцяло алуминиев низкопробный плача с тоалетна с импортированным мощен вентилатор, супер силата на вятъра и добро влияние на топлина. Цялостни функции, може да се установи честотата, V / F крива, усукване, контрол на ускорението и забавянето, и т. С претоварване, претоварване, къси закриването, защита от предпазители, с директно стартиране и заустването на неизправности, след изтеглянето. Гуманизированный дизайн на клавиатурата, ясен дигитален дисплей, удобен за управление и разбиране на състоянието на работа в режим на реално време. Изцяло алуминиев низкопробный плача с тоалетна с импортированным мощен вентилатор, супер силата на вятъра и добро влияние на топлина. Инвертор vector широко се използва в станкостроительном оборудване, оборудване за автоматизация на офиси и други области.Параметри : Тип на продукта : карам с регулируема честота Модел : А2-3022 Мощност 2.2 kw Вход : 3-фазно AC300-460 V ток 6 A входна Честота : 40-60 Hz Изход : 3-фазно AC380 V ток 8,6 Както и Честотата на изходния сигнал : 0-400 Hz Инструкция за експлоатация клавишите : СТАРТ / стоп : когато инвертор е в режим на готовност, натиснете този клавиш, и инверторът ще започне да работи, а при повторно натискане на инвертор спре. СПИРКА / отменя : Когато инверторът работи, натиснете този клавиш, и инверторът ще спре.Ако инверторът е в добро състояние, натиснете този клавиш, за да възстановите инвертор.В настройките на менюто, натиснете този клавиш, за да се върнете към предишното меню.

Подробности

Item Type:
Variable Frequency Drive
Model:
A2-3022
Power 2.2KW:
Input:
3-phase AC300-460V current 6A
Input Frequency:
40-60HZ
Output:
3-phase AC380V current 8.6A
Output Frequency:
0-400HZ
Key Operation Instructions:
RUN/STOP:
When the inverter is in idle state, press this key and the inverter will start running, and when it is pressed again, the inverter will stop running.
STOP/RESET:
When the inverter is running, press this key and the inverter will stop running. If the inverter is in a fault state, press this key to reset the inverter. In the menu setting, press this key to return to the previous menu.
REV:
Press this key to reverse the running direction of the inverter. It is also effective at runtime.
SET:
Press this key to enter the menu setting. If it is in the menu item, press this key to save the menu parameter and enter the menu item.
▲▼:
Menu item selection and sub‑item data modification.
◄►:
Menu item content modification and panel jog button.
Panel potentiometer:
The operating frequency is given by the panel potentiometer.
Display Window Content:
Meaning of Display Status:
ERRO:

Подобни продукти в категория