• Новинка
KALLORY 4 бр. Mesh Мрежа за коса, Възли куки за коса, Превръзки на главата за жените, Мрежа за коса, за Жени, Вязаный Снуд за Коса, Спален Снуд, Шапка за Сън, Сеточка за коса, Т?

KALLORY 4 бр. Mesh Мрежа за коса, Възли куки за коса, Превръзки на главата за жените, Мрежа за коса, за Жени, Вязаный Снуд за

Buyers rating:
BGN 4.46

Налично

ВЯЗАНЫЙ СНУД-мрежест дизайн и прави окото за косата диша, а не да задушаватМРЕЖА за коса плетене на една кука - Мрежа за коса плетене на една кука - Тази мрежа за коса е добра еластичност, затова тя може да се разтягат в съответствие с различните видове коса и прически.УКРАСА за коса - - Окото спална шапчица, свързани ръчно плетене на една кука, дишаща, комфортна в чорап, без мирис, без вреда за кожата.ХЕТ-снуд от вискоза - можете също да носят си, когато спиш през нощта, тя ще ви предпази косата и да запази тяхното качество.СЕТОЧКА за коса за СЪН - много преносима, тя може да бъде лесно и удобно за носене, когато излизате от дома си.ВЯЗАНЫЙ СНУД-мрежест дизайн и прави окото за косата диша, а не да задушават.МРЕЖА за коса плетене на една кука - Мрежа за коса плетене на една кука - Тази мрежа за коса е добра еластичност, затова тя може да се разтягат в съответствие с различните видове коса и прически.УКРАСА за коса - - Окото спална шапчица, свързани ръчно плетене на една кука, дишаща, комфортна в чорап, без мирис, без вреда за кожата.ХЕТ-снуд от вискоза - можете също да носят си, когато спиш през нощта, тя ще ви предпази косата и да запази тяхното качество.СЕТОЧКА за коса за СЪН - много преносима, тя може да бъде лесно и удобно за носене, когато излизате от дома си.Пратката включва 4 x мрежа за коса Особености -Материал : плътен плат Размер : 20,00 X14,00 X0,50 см 7,86 X5,50 X0 къса мрежа за коса. - Можете да го носите, когато спи през нощта, да защитавате косата си от женски покривала за коса и да ги запишете с добро качество. - Може да покрие косата, когато се взема душ, ефективно, за да се избегне намокания на косата в де за коса в банята. - Също така е полезно да се почисти косата с пътя при ежедневните занимания обертыванием коса за спящи жени. - Не трябва да се връзвам или развърже, тя може да се задържи на главата си и няма да навреди на косата след отстраняване на убора. - Изработен от висококачествен материал, който може да бъде дълго време еластична мрежа за коса.

Подробности

Подобни продукти в категория