• Новинка
2 Бр., Маншет за Танца на Корема, Ластични Гривни за Танц на Корема на Глезените, със Златна Монета, Фини Блестящи Бижута за ориенталски Танци за Танцьор на Корема и Н?

2 Бр., Маншет за Танца на Корема, Ластични Гривни за Танц на Корема на Глезените, със Златна Монета, Фини Блестящи Бижута

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【Материал премиум-клас】 Ръчен маншет за танца на корема, изработени от висококачествени материали, меки и удобни, дишаща, устойчива на счупвания, и може да се използва в продължение на дълго време 【По-атрактивни】 гривни за ръце за танц на корема могат да бъдат идеално се комбинира с вашите дрехи почивка за танца на корема, да ви направи по-красиви и да се направи презентацията по-привлекателен и очарователен. 【Дизайн】 Тънката бродерия, украса на златни монети, те прави по-ослепителен, дизайн еластична дъвка, по-добре е подходящ за вашия китката или ръката, не е лесно пада. 【Осъществяване】 Можете да получите няколко гривни за танца на корема, леки, лесно да ги носите със себе си, те са незаменим аксесоар за изпълнения в стила на танца на корема. 【Широко приложение】 Подходящ за танцьорки корема и начинаещи, както и за други театрални актьори, удобно за носене и може по-секси по време на танца., маншет за танца на Корема, ластични гривни за танц на Корема на Глезените, със Златна Монета, Фини блестящи бижута за ориенталски танци за танцьор на Корема и начинаещи.

Подробности

Подобни продукти в категория

Калъф Samsung EF-BT820PBEGUJ Tab S3, черен
  • Новинка
Оценки:

Калъф Samsung EF-BT820PBEGUJ Tab S3, черен

магнитно свързване и включване / изключване на устройствотоКорица на книгата (изкуствена).Корица на кн�

BGN 15.99