• Новинка
Четка за вежди HJFCY, Професионална четка за вежди, Многофункционална четка за вежди, Триизмерна Четка за Консилера за грим, Квадратна Ъглова четка за бровей丨2 БР. (го?

Четка за вежди HJFCY, Професионална четка за вежди, Многофункционална четка за вежди, Триизмерна Четка за Консилера за грим,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

【Размер】 Този комплект четки за вежди е на разположение в два размера : големи и средно, с помощта му може да е по-добре да рисувате веждите, които искате 【Многократно използване на】 Тя не се ограничава само с четка за вежди, тя също така е подходяща за отлагане на линията на растеж на косата, опушен грим, грунд за сенки за очи, както и много други приложения, които очакваме вашите откритие. 【Ултра-меки влакна】 Тази четка за вежди изработени от здрав висококачествен синтетични влакна, който е лесен за почистване и служи по-дълго, отколкото на другите четки. 【Ултра-меки влакна】 Тази четка за вежди изработени от здрав висококачествен синтетични влакна, който е лесен за почистване и служи по-дълго, отколкото на другите четки. 【Без жестокост】 Нашата четка за вежди никога не използва животински кожи, отказва да причини вреда на всички домашни любимци и никога не ще я използва, като се започне с нас. Тази универсална пискюл за вежди е подходящ за запълване, даване на форма на контура на окото и поставяне на спирала.Тя може да се удвои яснота. Точна глава четки и може да се използва с консилером за почистване на вежди, след боядисване. Прекарайте плавни линии по протежение на горните или на долните мигли или създайте щрихи, подобни на косъмчета, с помощта на ультратонкой наклон четка с плосък ъгъл на наклона.Пратката включва 2 х четка за вежди Забележка : 1. Възможни са отклонения в 1-2 см от ръчно измерване. Поради различни дисплея и на различно осветяване на снимката може да не се показва актуалния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Подробности

Подобни продукти в категория

CANON | Течна Матово Червило
  • Новинка
Оценки:

CANON | Течна Матово Червило

Дълготраен ефект пълно покритие за едно нанасянеСилно пигментированный.Искате ли да създадете няколко

BGN 41.99
Червило Revlon Ultra HD, 840 Poinsettia, 0,1 Мл
  • Новинка
Оценки:

Червило Revlon Ultra HD, 840 Poinsettia, 0,1 Мл

Технология без восък истинската яснота на цвятИстинската яснота на цвят, без усещане на тежестта.Револ�

BGN 3.00