• Новинка
HERCOCCI Много Голямо Легло за Заек, Сгъваема и Топла Хижа-убежище за Заек, Пещера, за Морски Свинчета, Аксесоари за клетка за Хамстер-Чинчила (Сив)

HERCOCCI Много Голямо Легло за Заек, Сгъваема и Топла Хижа-убежище за Заек, Пещера, за Морски Свинчета, Аксесоари за клетка

Buyers rating:
BGN 9.56

Налично

【Висококачествен Зайци къща】Легло за заек изработени от висококачествени, нямат мирис и екологично чисти материалиВключително калъф от висококачествена тъкан и пълнеж от полипропилен с висока якост памук. 【Сгъваема хижа за спане】Кроличье гнездо HERCOCCI може да се сгъва в сладък диван за домашни любимци.Аксесоар за клетки с заек е куполообразную форма, но вие също можете да сгънете капака, за да го направи по-скоро като на гнездо за сън и игра на вашия домашен любимец.Вашият домашен любимец също може да се излежавате на удобни меки възглавници, в един ъгъл на пещерата. 【Топлина и Подслон】Легло с отвор за морско свинче осигурява подъл, топла и комфортна среда на обитаване за вашите най-малки домашни любимци, като им чувство за сигурност.Вашият пернат приятел може да играе, почива, крие, да спи или да се правят други неща в този безопасен подслон. 【Нескользящий дизайн и може да се пере】Дъното е нескользящую конструкция, предотвращающую изтегляйте и пускайте домашни любимци.Повърхността на гнездото е направено от гладки влакна, за да се домашни любимци не кусались.Тази легло-къщичка за зайци могат да се перат и да съхнат.Той ще запази формата си след пране. 【Е много голям размера на】 Дължина 15,7 инча x височина 12,6 инча x отвора 6.На легло могат да се настанят три морски свинчета едновременно.Уютна къщичка, подходящ за зайци, зайци, морски свинчета, чинчили, порове, таралежи, хамстери, катерици и други дребни животни. здрави материали и затворено пространство ще позволи вашия домашен любимец се чувства комфортно и на топло.Можете да заложите на легло за заек в клетка.Идеалното гнездо за вашите домашни любимци, и те ще бъдат добре в него да спи.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кайти Гигантска Тръба Директно
  • Новинка
Оценки:

Кайти Гигантска Тръба Директно

Проектиран с кръгли вентилационни отвори за безопасно притока на въздух по време на игрите домашни люб�

BGN 3.33
Малка Кутия 22804 Лунен Заек
  • Новинка
Оценки:

Малка Кутия 22804 Лунен Заек

Материал : кожа цвят череша, естествено дърво (полированное)Малък ковчег, украсен с 2 зайци.Масивна кожа �

BGN 60.16