• Новинка
кола за телефон в кола, скоба за закрепване към отдушник, държач за мобилен телефон, без магнитна поставка за мобилен телефон, който поддържа смартфон (Цвят: D, разме?

кола за телефон в кола, скоба за закрепване към отдушник, държач за мобилен телефон, без магнитна поставка за мобилен телефон,

Buyers rating:
BGN 101.33

Налично

Кола за телефон Стабилно закрепване за отдушник.Зареждайте телефона си по всяко време с помощта на запазен пристанище.Лесно поставяйте и изваждайте телефон с помощта на. Противоскользящий, не травмирующий автомобил, здраво заседнал.Равнобедренный триъгълен дизайн, здрава подкрепа на телефона не се отразява на зареждането на телефона. Стабилно закрепване за отдушник.Зареждайте телефона си по всяко време с помощта на запазен пристанище.Лесно поставяйте и изваждайте телефон с помощта на. Противоскользящий, не травмирующий автомобил, здраво заседнал.Равнобедренный триъгълен дизайн, здрава подкрепа на телефона не се отразява на зареждането на телефона. Стабилно закрепване за отдушник.Зареждайте телефона си по всяко време с помощта на запазен пристанище.Лесно поставяйте и изваждайте телефон с помощта на . Противоскользящий, не травмирующий автомобил, здраво заседнал.Равнобедренный триъгълен дизайн, здрава подкрепа на телефона не се отразява на телефон charging.Name : Кола за телефон Цвят : черен и сребрист Материал : abs Позицията на употреба : отдушник на автомобила, дължащи се На разликите между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.

Подробности

Подобни продукти в категория