• Новинка
Amosfun, 3 бр., Играчка-Жаба за плуване, Играчки за предучилищна възраст, Играчки за Баня, Играчки за Душ, Плажни Играчки за Деца, Играчки за деца за Баня, Детски Заводные ?

Amosfun, 3 бр., Играчка-Жаба за плуване, Играчки за предучилищна възраст, Играчки за Баня, Играчки за Душ, Плажни Играчки

Buyers rating:
BGN 5.74

Налично

Играчки за басейн за деца - Среден размер, лесен за управление, с удоволствие и пуерилностПЛАВАЩИ ИГРАЧКИ - тези детски играчки за баня не са краищата, не нанасят вреда на вашите деца.ПЛАЖНИ ИГРАЧКИ - Тези играчки са пуснати в действие с часове и не се нуждаят от батерии.ИГРАЧКИ за къпане Със сливными дупки отзад, за да се избегне размножаване. ЗАВИЙТЕ играчка за гмуркане С ВОДА - Ярки цветове и приятен дизайн може лесно да се привлече вниманието на децата.Играчки за басейн за деца - Среден размер, лесен за управление, с удоволствие и пуерилност.ПЛАВАЩИ ИГРАЧКИ - тези детски играчки за баня не са краищата, не нанасят вреда на вашите деца.ПЛАЖНИ ИГРАЧКИ - Тези играчки са пуснати в действие с часове и не се нуждаят от батерии.ИГРАЧКИ за къпане Със сливными дупки отзад, за да се избегне размножаване. ЗАВИЙТЕ играчка за гмуркане С ВОДА - Ярки цветове и приятен дизайн може лесно да се привлече вниманието на децата.Пакетът включва 3 x играчки за баня Характеристики -Цвят : Различни цветни детски плажни играчки. -Размер : Около 12,00 X7,00 X2,50 см / 4,72 X2,75 X0,98 инча играчки за вана и душ. -Материал : ABS играчки за къпане на животни. -Тези играчки за баня в анимационни формата за да привлече вниманието на децата към прекрасна заводным играчки. -Тези плувни заводные играчки притежават отлична плавучестью, детски плаващи играчки. -Дизайн rana shape очарователен и е пълен с детски играчки за вода в банята. -Подходящ за деца на възраст над 2 години, играчки за басейн за деца. -Тези заводные играчки във ваната карат децата да обичаш къпане, завод на играчки за баня. -Тези играчки са в движение с часове и не се нуждаят от батерии, трайни играчки за плуване.Описание на продукта Сладка играчка за баня Смятате ли, че е трудно да зададете своите малки деца да вземете вана?Дори ако те са готови да се изкъпе, те често завършват факта, че плаче. креативни играчки за душата, подходящи за дома, плажа, басейна и т. прекрасни заводные играчки, но сега, с тези забавни играчки за баня, деца могат да се влюби в банята.

Подробности

Подобни продукти в категория

Anncus 10 бр./лот WM8985GEFL WM8985G WM8985 QFN-32
  • Новинка
Оценки:

Anncus 10 бр./лот WM8985GEFL WM8985G WM8985 QFN-32

Състояние : Ново Опаковка : QFN32 Разсеяни мощност : стандартна.Състояние : Ново Опаковка : QFN32 Разсеяни мощн

BGN 3.00
Секира ARCOS 2900, 8-1/2 инча, Жълт
  • Новинка
Оценки:

Секира ARCOS 2900, 8-1/2 инча, Жълт

Секира Arcos 2900 китайски стил 8 ½ инча, 600 грама и е с дебелина 3 мм, жълто на цвят е предназначен за рязане на

BGN 1.33
1бр Нов CP-A04-M12-CL
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов CP-A04-M12-CL

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 2.00