• Новинка
Игла за Микроблейдинга - Грим, Шейдер за Вежди, Игла за татуировки, Аксесоари за Ножове, Използвана Бродерия за Микроблейдинга, Ръчно дръжка за татуировка на Веждит?

Игла за Микроблейдинга - Грим, Шейдер за Вежди, Игла за татуировки, Аксесоари за Ножове, Използвана Бродерия за Микроблейдинга,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Нож за микроблейдинга са изработени от стомана точност, отговаряща на международните изисквания в областта на красотата и медицинатаВсъщност за иглата е тънка, еластична, на върха на иглата е остър и гъвкав, а разумна твърдост, така че татуаж на веждите може да донесе най-добрите резултати.Научна форма на дъга, здрава игла и здравина на нишките, плавни линии правят татуировка на веждите по-подробна и лесна за използване.Нашите микро-острието имат по-малка травматичность и голяма светеща размер, което ви позволява ефективно да намали броя на повтарящи се операции и да се избегне вторично увреждане на кожата.Висока честота на оцветяване и бърза скорост.Можете да направите грим на веждите с молив за вежди.Той е подходящ за всички химикалки с микро-остриета и е важен инструмент за татуировщиков.Само в опаковки от 50 микроблейдингов, които са за еднократна употреба, безопасни и гигиеничными, с ниски нива на предаване на инфекцията, достатъчни, за да отговарят на вашите нужди, леки и удобни в переноске. Игольчатая тел здрав, лесен за използване и запазване цвета на стабилно и трайно. Продукт с висока еластичност, трайни върха на игла и умерена твърдост. Област оцветяване голяма, повторна операция намалява, тел тънка игла, а увреждане на кожата е малко. Можете да го бързо боя, с голям цветен област, специално разработена за татуажа вежди. Той е изработен от здрави и безопасни материали и може да се използва с увереност.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Игли за татуировки Допълнителен тип на острието : 12 щифтове, 14 щифтове, 18 щифтове, 23 закрепване Количество : 50 бр. Характеристики : висока инжекция стомана, дискове опаковка, с остър и тънък, елегантен цвят, силна еластичност, тънък земната, силен триизмерен ефект. 12 Щифтове 3 игла форма на острието : Четири групи игли R3 са заварени рамо до рамо, за да се подобри ефективността на замъгляване.Може да се комбинира с игли R 3 и R 5 за определяне на рамката.

Подробности

Подобни продукти в категория