• Новинка
Обзавеждане за тренировка на скоростта по стълбите Подвижност SPRI Roll-Out - Симулатори за спорт: Футбол, Мини-футбол, Бейзбол, Баскетбол, хокей, Бокс, Тенис на маса, софт?

Обзавеждане за тренировка на скоростта по стълбите Подвижност SPRI Roll-Out - Симулатори за спорт: Футбол, Мини-футбол, Бейзбол,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Сверхпрочная, здрав, нескользящая рециклирана гумаПротивопоставя навиване и остава на място.Бързо се завъртя, пада точно и ликвидация на ролки за по-лесно съхранение и преносимост. размер на стълбите 16 "x 12,5". 15 фута на дължина и тежи 11 килограма.Прибиращ се маневренная стълбище SPRI устойчиви на навиване и остава на място на всички видове вътрешни повърхности, както и на някои външни повърхности.Изработена от тежка рамка, трайни, не-хлъзгава рециклирана гума, тази стълба бързо се завъртя и пада плавно, след това се сгъва за лесно съхранение и преносимост.Голяма площ на стълба кутия с размер 16 х 12.5 инча, което го прави идеален за всички възрасти и нива на способности. 15 фута х 16 х 1/4 инча, тежи 11 килограма.

Подробности

Подобни продукти в категория

Мъжки яке FROGG TOGGS Pro Action Jacket
  • Новинка
Оценки:

Мъжки яке FROGG TOGGS Pro Action Jacket

100% полипропилен 100% ВОДОУСТОЙЧИВА – лек, упаковываемый от 100% полипропилен.Регулируема убирающийся качу

BGN 2.00