• Новинка
Четка за Тоалетна ZUKEEMS многократна употреба Препарат за Почистване на Четка За Тоалетна Стенни Силиконова Четка С Дълга Дръжка, Без Мъртво Ъгъла на Двете Страни По?

Четка за Тоалетна ZUKEEMS многократна употреба Препарат за Почистване на Четка За Тоалетна Стенни Силиконова Четка С Дълга

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата * Скоба за малък размер спестява мястото за съхранение и организация, му е лесно да се скрие и осигурява красива баня. * Пластмасов капак се крие главата на четката в база, за да запази своя красив.Да Не се допуска попадане на примеси в ръце. * Силна дълбочина на четината за почистване на тоалетни чинии, например, под ръбове, вътре в тръбата.Четка е в отделен держателе за по-лесно съхранение. * След употреба измийте с чиста вода и време да изсъхне, за да се грижа. ✦Четка за тоалетна с дълга дръжка и предпазва ръцете от замърсяване по време на прибиране на реколтата. * Скоба за малък размер спестява мястото за съхранение и организация, му е лесно да се скрие и осигурява красива баня. * Пластмасов капак се крие главата на четката в база, за да запази своя красив.Да Не се допуска попадане на примеси в ръце. * Силна дълбочина на четината за почистване на тоалетни чинии, например, под ръбове, вътре в тръбата.Четка е в отделен держателе за по-лесно съхранение. * След употреба измийте с чиста вода и време да изсъхне, за да се грижа.Цвят : зелен Размер : 50*12 смМатериал : TPR + бр.

Подробности

Подобни продукти в категория

Поставка за душ IDesign Classico, Сатен
  • Новинка
Оценки:

Поставка за душ IDesign Classico, Сатен

УНИВЕРСАЛЕН ВИСЯЩ ОРГАНАЙЗЕР за ДУШАТА : оборудван с четири рафтове за съхранение и закачалка за хавлии

BGN 1.00