• Новинка
ZUASE 20/26 Лупа на екрана на смартфон 4k Blu-Ray Разтегателен Усилвател на телефона на екрана на Проектора с Регулируем увеличителем, подобрена мобилна Сгъваема стойка, съ?

ZUASE 20/26 Лупа на екрана на смартфон 4k Blu-Ray Разтегателен Усилвател на телефона на екрана на Проектора с Регулируем

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

♥ УДОБСТВОТО на гледане : екранна лупа Наскоро обновената 3 D екранна лупа за мобилен телефон увеличава на екрана на мобилен телефон по 3-4 пъти, хоризонтален и вертикален екран усилватели выдвижного тип ♥ Универсален мобилен телефон : лупа на екрана на мобилен телефон използва оптична технология за мащабиране с висока разделителна способност, ABS + 3 D екран, 3 D визуална наслада.Много подходящ за всеки смартфон. ♥ Категория : Устройство за свободни ръце оборудван с държач за мобилен телефон, така че можете да освободи ръката си при гледане на филми и видео паметта.Поставена мека подплата и противоскользящий дизайн за защита на вашия мобилен телефон. ♥ Лесно да носите със себе си : Преносим екранна лупа за телефон лесен и удобен за переноске.Ултратънък след сгъване, подходящ за сифони, къмпинг, туризъм, почивка и на други места. ♥ ИЗБОР на ПОДАРЪЦИ : Прост и стилен дизайн го прави продукта най-добрия избор за вашия празничен подарък на приятели или близки.Луксозни подаръци за семействата, възрастните хора, момичета / момчета. ▶ Коледни подаръци, екранна лупа за мобилен телефон, скоба за телефон, добър подарък за децата, им помага да предпазват очите от близко разстояние за гледане.Най-добрият подарък за възрастните хора, помогнете им да видят на екрана по-ясно.Увеличително стъкло за мобилен телефон на екрана, лесно сгъваема конструкция улеснява переноску Сгъваем дизайн, ниско тегло, лесна външен вид, много подвижно и атрактивен ▶параметри : име на продукта : Лупа на екрана Материал : акрил + abs Съвместимост : всички телефони ▶ Забележка : 1. Ние произвеждаме само усилватели на екрана на мобилен телефон, с изключение на други експонати!2. Поради различните методи на измерване, моля, се допуска грешки измерване, моля, разберете!3. Поради влиянието на светлината и цвета на облеклото може да се различават малко от оригиналния цвят, моля, разберете!4.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще заменим или възстановим парите безплатно, за да се гарантира, че това ще стане предпочитаният начин за покупка без риск.

Подробности

Подобни продукти в категория