• Новинка
Outfmvch Най-Продаваният Молив За очна линия на очите За грим от Натурални Устойчиви Молив За очи, Моливи За грим на Очите, Лесно се Нанася Професионалисти очна линия, У?

Outfmvch Най-Продаваният Молив За очна линия на очите За грим от Натурални Устойчиви Молив За очи, Моливи За грим на Очите,

Buyers rating:
BGN 5.45

Налично

Формулата на този продукт е Достатъчно мека за Чувствителни очиМоля, обърнете внимание : тъй Като във всички козметични средства, ние препоръчваме преди да направим един малък тест на кожата, тъй като кожата при всички е различно. хайлайтер за грим лесно да носите със себе си, естествен грим за очите, удобни гладки сенки за очи, диамантени пъстри блестящи дымчатые кремаво-мат неутрални обемни осветлители за очите, палетки за грим, блясък за очи, хайлайтер за очи. цветни, блестящи сенки за очи, метален блясък, сенки за очи, устойчива, лъскава перламутровая очна линия, празничен грим, дърво с пайети, диамантени пъстри блестящи дымчатые кремаво-мат неутрални обемни водоустойчив, искрящи, бързо съхнещи.водоустойчив здрав, не избледняват, искрящи, быстросохнущий, многоцелеви, подарък молив за сенки с изображение на легнал на копринените буби, молив за сенки за очи, апликатор сенки за очи двустранен хайлайтер, стик за грим за жените и момичетата. без пропуски, течна очна линия, не пачкается, тънък връх, инсталация за оцветяване на мигли, професионален цветна линия за очи, перлена очна линия, набор, не съдържащ алкохол, нечувствително козметичен молив за очи, лесно се нанася и отстранява, начертайте ясна линия.Най-продаваният молив за очна линия на очите за грим от Натурални устойчиви молив за грим за очи, Моливи за грим на очите, Лесно се нанася професионалисти очна линия Трайно очна линия Съвети : 1. Да се пази от деца и огън. Съхранявайте го на хладно място и да се избягва излагането на пряка слънчева светлина. Ако сте забравили да затворите капачката на писалката и на върха на писалката изсъхне, можете да пропуснете го в чиста вода и да се използва. Поради ефекта на осветление и компютърен цвят действителния цвят малко по-различно от изображението.Моля, обърнете се към самия цвета на получения продукт.Благодаря ви за вашето разбиране.Тегло : 12 гр Цвят : както е показано на фигура Помещение включва : 1 * дръжка за очна линия на очите.

Подробности

Подобни продукти в категория