• Новинка
Красив Хартиен Перфоратор С Шарките на Листата на Дървото, Форма за направата на аксесоари САМ Занаятите с хартия 8шт (Черешов лист)

Красив Хартиен Перфоратор С Шарките на Листата на Дървото, Форма за направата на аксесоари САМ Занаятите с хартия 8шт (Черешов

Buyers rating:
BGN 7.09

Налично

Изработен е от висококачествен материал, който е траен при продължителна употреба и е безопасно за игра на децатаБлагодарение на красив и симпатичному фигурата под формата на листата на дървото, той е безопасен за използване и е подходящ за производство на хартиени картички.Подходящ за scrapbooking в хартия, правейки си поделку по-красива и непокътната.Идва с хартия 8шт, лесен за употреба и може лесно да нарежете хартия, идеална за любителите на занаяти и деца.Хубав подарък за вашите деца, че това ще стимулира въображението им и ще подобри практическите им способности.Изработен е от висококачествен материал, който е траен при продължителна употреба и е безопасно за игра на децата.Благодарение на красив и симпатичному фигурата под формата на листата на дървото, той е безопасен за използване и е подходящ за производство на хартиени картички.Подходящ за scrapbooking в хартия, правейки си поделку по-красива и непокътната.Идва с хартия 8шт, лесен за употреба и може лесно да нарежете хартия, идеална за любителите на занаяти и деца.Хубав подарък за вашите деца, че това ще стимулира въображението им и ще подобри практическите им способности. Изработен е от висококачествен материал, който е траен при продължителна употреба и е безопасно за игра на децата. С красив и сладък шарките на листата на дървото, той е безопасен за използване и е подходящ за производство на хартиени картички. Подходящ за scrapbooking в хартия, правейки си ръкоделие по-красив и самобитен. Идва с хартия 8шт, лесен за употреба и може лесно да нарежете хартия, идеална за любителите на занаяти и деца. Хубав подарък за вашите деца, че това ще стимулира въображението им и ще подобри практическите им способности.

Подробности

Condition:
100% Brand New

Подобни продукти в категория