• Новинка
5 бр. Празни Татуировка За практикуване на кожата - Narkysus 7,5 x5,5Двустранно Татуировка е От Изкуствена Кожа, Микроблейдинг, Практика на Кожата, на Лигавицата за Начинае?

5 бр. Празни Татуировка За практикуване на кожата - Narkysus 7,5 x5,5Двустранно Татуировка е От Изкуствена Кожа, Микроблейдинг,

Buyers rating:
BGN 5.33

Налично

Индивидуална опаковка за всяка празна кожа за практикуване на татуировкиСкинове за практика татуировки са изработени от безопасни и безвредни синтетични гъвкав материал, подобен на кожата.Меки и гъвкави функции в голяма степен намаляват усещането за истинско докосване до кожата, предназначени за практиката на прилагане на татуировки.Лесен за използване, точно така, както вие практикуетесь на тази на кожата, практикуване на дълбочина игла и цветове.Tattoo skin е подходящ за начинаещи практикувате татуировки, молив за очи, вежди и устни.Невероятен подарък за начинаещи татуировщиков. [Опаковки И размера на]- 5 бр. практика татуировочной кожа с двойни страни 7,5x5,5 см изкуствена кожа за всяка опаковка.Това е индивидуална опаковка за всяка заготовки за практикуване на татуажа и микроблейдинга на кожата за вежди.Идеален за увиване на ръцете, краката и гърба. [Висококачествени материали] -Скинове за практикуване на татуировки, изработени от синтетични гъвкав материал, подобно на кожата, мека и податливые характеристики в голяма степен се възстановяват усещане за допир до истинска кожа, предназначени за практикуване на татуировки, комплект за татуировки.Подходящ за начинаещи практикуват своята технология за татуировки. [УНИКАЛНО за НАЧИНАЕЩИ] Кожа за практикуване на татуировки гъвкава на пипане, подобен на човешкия.Наистина е лесна за използване, точно като това, което вие упражнявате върху тази кожа.Тя може да бъде гладка повърхност за свободен стил-дизайн и практики, от подплата и перушина, от практиката на микроблейдинга и вежди. [Двустранно използването]-Изкуствена кожа за татуировки-на практика достатъчно дебела за двустранно използване, което ви осигурява повече пространство за прилагане на татуировки.Лесно оцветени, подходящи за начинаещи практикувате татуировки, молив за очи, вежди и устни.Невероятен подарък за начинаещи татуировщиков. [Удовлетвореност ГАРАНЦИЯ] - Ние се стремим да осигурим 100% гаранция за удовлетвореност.

Подробности

Подобни продукти в категория