• Новинка
FLOLXNB За съхранение на над тоалетна, 3-Уровневые Рафтове-Организаторите за баня с Държач за хартия, Многофункционална Стойка за тоалетна, полици за съхранение без пр?

FLOLXNB За съхранение на над тоалетна, 3-Уровневые Рафтове-Организаторите за баня с Държач за хартия, Многофункционална Стойка

Buyers rating:
BGN 35.40

Налично

✅ 【Добър помощник за съхранение в банята 】 Многофункционален рафтове за съхранение на тоалетна в банята, висока носеща способност, водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, по-голям капацитет за съхранение, за безопасно съхранение ✅ 【Здрав материал】 е Изработен от висококачествен лак за печене, има стабилна структура, водоустойчивост и защита от ръжда, по-голяма капацитет, сигурни и практични. повърхност за лесно почистване, което прави възможно продължителното използване. ✅ 【Монтаж без пробиване】 Оборудван с трайни самоклеящимися пръчки, 2 начина на инсталация, се монтира на стената или монтирани върху тоалетна чиния, просто го поставете в разликата между тоалетна и стената, клирънсът трябва да бъде по-голям от 3 mm (0,12 инча). ✅ 【Конструкция мрежа】 Конструкция на решетката осигурява циркулация на въздуха и намалява натрупването на прах, осигурява дишане, липса на мирис и застояла вода за спестяване на тоалетна хартия, на чиста и суха. и дайте на две куки от неръждаема стомана и държач за хартия. ✅ 【Спестяване на пространство】 полици за съхранение в банята над тоалетна - идеалното решение за пестене на място. стойка за рафтове уникален дизайн позволява да поставите не само кърпи, тоалетна хартия, шампоан и други тоалетни принадлежности, но и растения в саксии. ✅ 【Широко приложима】 Необходимо за домашно съхранение, полици за съхранение на над тоалетна, рафтове за съхранение в умывальнике, монтиране на съхранение в кухнята, органайзер за съхранение на обличане масичката в спалнята.Рафт за съхранение могат свободно да се съберат на всеки ред в съответствие с вашите нужди или се мотае отделно.3 нива органайзер за съхранение в банята FLOLXNB оборудван с 2 бр долните липучками и 2 бр монтиране лепило, което го прави лек и преносим за монтаж, без пробиване.Особености : Многофункционален, висока носеща способност.Начин на инсталация : Без пробиване (монтирани на стената или монтирани върху тоалетната чиния).

Подробности

Подобни продукти в категория

Детско столче-люлка KEET Bubble
  • Новинка
Оценки:

Детско столче-люлка KEET Bubble

Красива клетчатая тъкан, която лесно да се координиратЗдрава дървена дограма за дълголетие.Пяна с висо�

BGN 1.33