• Новинка
Тренажор за крака с клипс WSNDG, Симулатор за мускулите на ръцете и Краката, за Домашен Фитнес, за практикуване на Йога, Симулатор за отслабване (1бр) (лилаво)

Тренажор за крака с клипс WSNDG, Симулатор за мускулите на ръцете и Краката, за Домашен Фитнес, за практикуване

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

1 Високо качество : Материал е изработена от много мека пяна, на допир, лека и удобна, здраво дизайн сигурна защита за човешкото тяло, дебела пружина, здрав и дълъг живот. ПОРТАТИВЕН дизайн : Лесен и компактен дизайн ви позволява да тренирате у дома или в офиса, икономия на време и пари, спестяване на време и пространство и намаляване на теглото. ПРИДАЙТЕ ФОРМА на ТЯЛОТО си : освободете се от стреса след работа, да се научите усталому фитнес и релаксация, правете домашното и тренируйтесь в рамките на определен период от време, правете упражнения в спалнята сутрин, красиви крака, тънка линия, подтянутые краката. МНОГОФУНКЦИОНАЛНОСТ : Многофункционално тренировъчно оборудване ви позволява да отслабнете, увеличаване на гърди, красиви крака, пластмаса части, красива гърба си, един стъпка на място. Приложими хора : Магистър-машинка за бедрата, подходящ за всички хора, занимаващи се с фитнес, физическа подготовка, лесен за употреба с различни движения на различни части на тялото, продължителното му използване може да доведе до изтъняване на краката и намаляване на мазнините в областта на бедрата, идеален за придаване на форма на бедрата.Параметри : Вид на продукта : Тренажор за крака Име цветове : син, лилав, сив Състояние : 100% чисто нова Функция : Тренировка на мускулите Материал : пяна, стоманена пружина Сфера на приложение : офис, дом, загуба на тегло, тренажор за крака / ръце/гърди / кръста Mailto : 1 х тренажор за горната част на бедрата Характеристики : 1. Изработен от висококачествени материали, нетоксичен, без мирис, без замърсяване, добра гъвкавост, устойчив на абразия. Отлична изработка, с ергономичен дизайн, стабилно качество. Ефективно обучение на вашия крака, бедра, трицепс, бедрата, ръцете и корема. Формата е проста, лесна за употреба, удобен за използване, помага за намаляване на мазнините. Малък размер, ниско тегло, удобни за переноске и използване. Поради ръчно измерване на различни методи на измерване и размери на инструмента могат да се различават малко.

Подробности

Product Type:
Leg Thigh Trainer
Colour Name:
Blue, Purple, Gray
Status:
100% brand new
Function:
Exercise muscles
material:
foam, steel spring
Scope of application:
office, home weight loss, leg / arm / chest / waist exerciser
Package :
1 x Thigh Trainer:
Feature:
1. Made of high-quality materials, non-toxic, odorless, pollution-free, good flexibility, wear-resistant.:
2. Superb craftsmanship, ergonomic design, reliable quality.:
3. Effectively train legs, thighs, triceps, buttocks, arms and abdomen.:
4. The shape is simple, easy to operate, easy to use, helps to reduce fat.:
5. Small size, light weight, easy to carry, easy to carry and use.:
Note:
1. Due to manual Measurement, so different measurement methods and tool sizes may be slightly different. :
2. Due to the difference in shooting light, angle and display, the picture may not reflect the actual color of the item. :

Подобни продукти в категория

Rayman Advance (GBA)
  • Новинка
Оценки:

Rayman Advance (GBA)

Rayman Advance това е може би първата наистина достъпна игра, в която задължително трябва да играя на Game Boy Advance

BGN 16.00
Което променя цвета си плодов чай личи, украса за домашни любимци у дома, може да се повиши кунг-фу变色荔枝水果茶宠摆件家家用用可养功夫可养功夫可养功夫
  • Новинка
Оценки:

Което променя цвета си плодов чай личи, украса за домашни любимци у дома, може да се повиши кунг-фу变色荔枝水果茶宠摆件家家用用可养功夫可养功夫可养功夫

Което променя цвета си плодов чай личи, украса за домашни любимци, може да се повиши кунгфу变色荔枝水果茶宠�

BGN 1.00