• Новинка
MABEK Четка за Душата за Тялото, Мъжко Кърпи за баня, Дълга Ивица, Търкам Гърба, Кърпи за баня За Гърба, Триене, Търкане, Сиво, Благоприятни За кожата, Кърпи за баня, Арте?

MABEK Четка за Душата за Тялото, Мъжко Кърпи за баня, Дълга Ивица, Търкам Гърба, Кърпи за баня За Гърба, Триене, Търкане,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Противоскользящий за сигурност】Четка за душ с ефективна дръжка със защита от подхлъзване, която лесно и надеждно улавяне или да се държи в ръка в мокрия и сапунен състояние по време на вземането на вана * При използване тя става мека, след измиване с топла вода и е подходящ за прочистване на тялото. * ЛЕСНА за СЪХРАНЕНИЕ : просто изплакнете и подсушете след употреба.В допълнение, към него е прикрепен пръстен, така че можете да го закачите до следващото къпане. * Лесно се съхраняват на рафта за душата или да виси на кука. 【Никога не покрывайтесь мухъл】 Мненията на клиентите показват, че дървените тела са по-тежки и по-лесно да се формова.По този начин се използва материал. 【Противоскользящий за сигурност】Четка за душ с ефективна дръжка със защита от подхлъзване, която лесно и надеждно улавяне или да се държи в ръка в мокрия и сапунен състояние по време на вземането на вана. * При използване тя става мека, след измиване с топла вода и е подходящ за прочистване на тялото. * ЛЕСНА за СЪХРАНЕНИЕ : просто изплакнете и подсушете след употреба.В допълнение, към него е прикрепен пръстен, така че можете да го закачите до следващото къпане. * Лесно се съхраняват на рафта за душата или да виси на кука. 【Никога не покрывайтесь мухъл】 Мненията на клиентите показват, че дървените тела са по-тежки и по-лесно да се формова.По този начин се използва материал.Натурална твърда четина от една страна и мек найлон четина от друга.Използвайте твърда страна за скрабирования нечувствительных парцели, като се върти, краката и главата си, за дълбоко почистване и масаж на кожата или суха четка за тяло, за да отшелушить кожата и подобряване на кръвообращението.Наименование на продукта : Кърпа за баня Материал : Полиэфирцвет : както е показано на снимката Размер : приблизително 100 X23 Смупаковка включва : 1 бр. Х кърпи за баня.

Подробности

Подобни продукти в категория