• Новинка
Ipetboom 1 бр. Переноска за Хамстер, Переноска за птици, Клетка за животни, Чанта за Хамстер, Преносим Пътна Чанта за Хамстер с Бутилка за Вода, Градинска Чанта за Дребни ?

Ipetboom 1 бр. Переноска за Хамстер, Переноска за птици, Клетка за животни, Чанта за Хамстер, Преносим Пътна Чанта за Хамстер

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

✨✨【ПРЕМИУМ качество】?? - Пътна чанта за хамстер е направена от висококачествен и траен материал PS, който е лесно преносим и удобен за переноске и използване, той може да ви донесе голямо удобство ✨✨【Размера на продукта】?? - Переноска за хамстери, предназначени за това, за да не се рискува при пътуване с малки домашни любимци, с размери 18,20x18,20x15,80 см / 7,15x7,15x6,21 инча, подходящ само за малки домашни любимци. ✨✨【С БУТИЛКА ЗА ВОДА】?? - Калъф за носене на малки животни е оборудван с бутилка за вода за вашият домашен любимец може свободно да се пие по време на пътуване.Вашият домашен любимец може свободно да се пие вода по всяко време и на всяко място. ✨✨【ПРОЗРАЧЕН дизайн】?? - Пренасяне за хамстери прозрачен външен вид ви позволява да наблюдава ежедневната дейност на вашия любим домашен любимец.Благодарение на добра вентилация той създава въздушна и комфортна среда за малки животни. ✨✨【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】?? - Клетка-переноска за хамстери не заема твърде много място и може да бъде инсталиран на всеки ъгъл.Дори ако ще носи клетка с животни в продължение на дълго време, вие няма да усетите умора, което е подходящо за пътуване, пазаруване, разходки и пикници. ??Описание Пренасяне за хамстер??Переноска за хамстер, 1 бр., Переноска за птици, Клетка за животни, Чанта за хамстер, Преносим Чанта за хамстер, Пътна чанта с бутилка вода, Градинска чанта за дребни животни ??Характеристики пренасяне за птици??- Цвят : лилаво.- ✨✨【ПРЕМИУМ качество】?? - Пътна чанта за хамстер е направена от висококачествен и траен материал PS, който е лек, преносим и лесен за переноске и използване, той може да ви донесе голямо удобство.- ✨✨【Размер на изделия】?? - Переноска за хамстери, предназначени за това, за да не се рискува при пътуване с малки домашни любимци, с размери 18,20x18,20x15,80 см / 7,15x7,15x6,21 инча, подходящ само за малки домашни любимци.- ✨✨【С БУТИЛКА ЗА ВОДА】?? - Калъф за носене на малки животни е оборудван с бутилка за вода за вашият домашен любимец може свободно да се пие по време на пътуване.

Подробности

Подобни продукти в категория