• Новинка
Поставка за прибори COZYYROME за кухненски Плотове, Държач за Кухненските прибори, Поставки за Кухненските прибори, Органайзер за големи прибори за хранене, Поставка з?

Поставка за прибори COZYYROME за кухненски Плотове, Държач за Кухненските прибори, Поставки за Кухненските прибори, Органайзер

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Голям държач за готварски съдове, прибори за плотове】Нашия титуляр за кухненски прибори предоставя достатъчно място за цялата си посуда или прибори за храненеЗа разлика от висящи или въртящи се организаторите, за съдове, този кръг стомна е лесно да се движат по повърхност, кухонному масата, трапезария, вътрешно дворику или навсякъде, където е необходимо. 【Задължителен титуляр за прибори в кухнята 】 Този държач за чинии има 4 отделни отделения за прецизно за съхранение на кухненските прибори.Използвайте този титуляр за прибори за ножове, плешки, клещи, венчиков, Половников, Шумовок, овощечисток, открывалок за бутилки, трапезно сребро или за всяко друго кухненско тела, което искате да имате под ръка!. 【Добавете ръждив оттенък в декор за вашата кухня】 Този титуляр за кухненски прибори за хранене ще се превърне в идеалното декоративен елемент за вашия кухненски плот.Този държач за чинии перфектно се съчетава със стила на повечето ястия, създавайки уютен селски вкус, който със сигурност ще се насладите на никого!. 【Страхотна идея за подарък за всеки повод】 Този титуляр за съдове ще се превърне в чудесен подарък буквално за всеки мъж и за всеки повод.Дайте ни държач за чинии-близките си хора на housewarming, Ден на майката или всеки друг специален ден и бъдете сигурни, че ще помнят за вашия избор!. 【Гарантирано качество 】 Ние винаги отделяме специално внимание на качеството на този организатор за съхранение на съдове. 100% сервизно обслужване в случай на възникване на някакви проблеми или не сте доволни, моля, уведомете ни, без колебание, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. ➤ По-ЕЛЕМЕНТАРНО, по време на ГОТВЕНЕТО - Задаване на плота нашия титуляр за кухненски принадлежности, за да съхранявате всички ваши любими инструменти за приготвяне на храна.През цялата държач за чинии предоставя достатъчно място за цялата си посуда или прибори, така че не е нужно да се ровят в кутии в търсенето им.

Подробности

Подобни продукти в категория

Принтер M02 + прозрачна хартия
  • Новинка
Оценки:

Принтер M02 + прозрачна хартия

Преносим джобен принтер ➲ Свързване на Bluetooth на вашия i Phone или устройство с Android (за i OS 80 или покъсна верс

BGN 0.67