• Новинка
Ленти с цветен Модел на Тигър, Емблеми с Бродерия, Модни Брандираната Апликация, Sew-Ленти за Якета, Мъжки Тениска, Украсена с 2 бр.

Ленти с цветен Модел на Тигър, Емблеми с Бродерия, Модни Брандираната Апликация, Sew-Ленти за Якета, Мъжки Тениска, Украсена

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Размер : Показан на снимките (Мотиви бродерии) изящна изработка, красиво по изяществу и модерен демонстрационно рокля с бродерия. (Чудесно за украса) е Отличен за кант, подходящ за дрехи, бижута, scrapbooking, чанти, шапки и т. (Easy DIY) Е идеален за шиене, булчински рокли, scrapbooking, производство на пощенски картички, кукли, бантов за коса, подаръци, чанти, булчински рокли, занаяти, колани, бижута шапки и т. ленти с аппликацией, ленти с аппликацией, ленти за жилетки, ленти за панталони, апликация с пайети, ивици на гърба, ленти за панталони, мотоциклетни ивици.Описание : чудесно за украса.Можете да украсите своя дрехи, чанти, шапки и т. чудесно за сватба, облекло, завеса, букети, обувки, ободков, шапки за еднократна употреба, щипки за коса ., където и да сте пожелали да Параметри (приблизителни) : Материал : полиестер Размер : показан на снимките От за ръчно шиене размерът може да варира от около 0,3 ~ 0,5 см Цвят : многоцветен Помещение включва : 1x2 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория

Спирала цип YKK Ziplon 20 - Бял
  • Новинка
Оценки:

Спирала цип YKK Ziplon 20 - Бял

Той е идеален за платьям, брюкам, джемперам и много други аксесоариГъвкава, модерна найлон спирала свет�

BGN 2.00