• Новинка
BESTOYARD Офис календар 6 БР Коледен обратното броене коледен календар от дървени блокове коледен календар от блокове на Направи си сам вечен календар от дървени блоко?

BESTOYARD Офис календар 6 БР Коледен обратното броене коледен календар от дървени блокове коледен календар от блокове на

Buyers rating:
BGN 12.22

Налично

УКРАСА за коледна украса : материал : Този материал за календар трайни, което гарантира, че вашият вечен календар може да се използва в продължение на дълго времеКалендар за обратно броене на Коледа : Модерен декор : Стилен и практичен, този дървен календар във вечното стил е идеален за писмено плот, на работното място, кухненски плотове, една етажерка и т. Дървен календар с подходящ размер, не ще се на бюрото си твърде много място.Забавна детска играчка : Този настолен календар е подходящ за малки деца, той може да се превърне в инструмент за изучаване на числа и дати.Стилен и практичен, този дървен вечен календар ще даде своя дом усещане за стил.Също така ще стане прекрасен подарък, както стилен, така и практичен.Пратката включва 6 x дървени календари Особености - Стилен и практичен, този дървен вечен календар ще даде своя дом усещане за стил.Също така ще стане прекрасен подарък, както стилен, така и практичен. - Модерен декор : Стилен и практичен, този дървен вечен календар, за да проверите за писмено плот, на работното място, кухненски плотове, една етажерка и т. - Размер : 8,2 x 14,7 x 3,2 виж - Цвят : червен + зелен. - Материал : дърво. - Забавна детска играчка : Този настолен календар е подходящ за малки деца, той може да бъде и инструмент за учене на числа и дати. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - материал : Този материал календара е трайна, което гарантира, че вашият вечен календар може да се използва в продължение на дълго време. - Дървен календар с подходящ размер, не ще се на бюрото си твърде много място.Информация за продукти и дървен блок-календар за показване на месец и дата.Това е десктоп украса-календар включва 2 дървени кубчета с цифри.Отделните дървени блокове с посочване на месеца и датата лесно се променят в съответствие с текущата дата.

Подробности

Подобни продукти в категория