• Новинка
Набор от Кремневых камъни за запалки с Изтичане Дъно Фланец Керосиновый Маслосберегающий Подложка оборудване запечатване на Уплътнението Антиветучие Вътрешна А?

Набор от Кремневых камъни за запалки с Изтичане Дъно Фланец Керосиновый Маслосберегающий Подложка оборудване запечатване

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Включва уплотнительную подложка и Кремък, перфектна и удобна резервна частГумена оборудване запечатване на уплътнението е надеждна и трайна, че е най-практично и икономично решение. Идеален за повечето леки вложки и добре прилепнала, което значително намалява изпарението.Практични аксесоари с отвор за пълнене на течности и отвор за замяна на еднократна употреба, а също така и с резервни отвор за допълнително еднократна употреба.Размер на тампони е 36,22 мм * 11,5 мм. Универсална конструкция на долния уплътнения.Опишете възможност на 100% да се адаптират към зажигалкам.Помислете за това, за да изтриете последната пяна с Z-I-P-P-O, за да я замести тази вложка.Добре запечатани. 4 седмици без презареждане, а той все още работи.Средство за доставка на време.Все още мъниче идеални са.Аз примерил класически Z-I-P-P-O Z-Or-R-O. Проблем с резервен силиконов решен.Това е чудесно огниво за всички запалки.Отлично време за износване и силно искри!Лек и удобен за переноске.Параметри Цвят : както е показано на Размера уплътнения уплътнител : 1,4 * 0,4 инча Брой кремней : 30 бр. Брой уплътнения уплътнител : 5 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория

Четка за ръце Groom Industries Handi Groom Brush
  • Новинка
Оценки:

Четка за ръце Groom Industries Handi Groom Brush

Идеален за премахване на петна от домашни любимциОтличен за персийски и качествени килими с ниско дрям�

BGN 9.56