• Новинка
Опаковка DOITOOL Контейнер препарат за съдове За Душ Пластмасов Държач За Сапун За Пътуване Поддържа Сух Сапун за Пътуване на Открито Домашна Баня с Душ (Черен) Контей?

Опаковка DOITOOL Контейнер препарат за съдове За Душ Пластмасов Държач За Сапун За Пътуване Поддържа Сух Сапун за Пътуване

Buyers rating:
BGN 3.23

Налично

"Дизайн на вътрешни первази" - проектирани врязва в дъното на сапун ястия предотвратяват прекалено плътно залепване на сапун, помагат за запазване на сапун чисти и удължават живота му (В дъното На сапун ястие няма дупки, за да се предотврати изтичане на вода. "Размер" - прибл. 12 x 8 x 4,4 виж Компактен и лек, лесен за носене. "Здрав" - Изработена от качествена пластмаса полипропилен, практичен и е трайна.Висококачествен държач за сапун, който не ще се счупи, и не ще се счупи при падането.Лесен за почистване. "Плътно се затваря" - препарат за съдове за пътуване с функция за защита от течове, компактна и надеждна капаче, която има две закрепване, които се поставят в отвори за защелкивания и надеждна фиксация, без да се притеснявате за това, че сапун выскользнет.Идеален за дома, пътуване, бизнес пътувания, разходки, използване в къмпинг, фитнес зала и много други.Описание за Тази сапунерка - идеален предмет от първа необходимост за дневно пътуване или за поддържане на чистотата и гигиеничности сапун в банята.Може да се заключва и сапун не выскользнет.Много подходящ за семейна употреба, а също така и пътувания, туризъм, къмпинг и други дейности на открито.характеристики-Цвят : черен.-Материал : полипропилен. 12 x 8 x 4,4 см -Изработен от висококачествена пластмаса полипропилен, практичен и е трайна.-Малък и лек, е лесно да носят със себе си.-Благодарение на замъка няма нужда да се притеснявате за протекании сапун.-Преносим, практичен и лесен за употреба.-Много подходящ за семейна употреба, а също така и пътувания, туризъм, къмпинг и други дейности на открито.Пратката включва 1 х сапун ястие за душата, пластмасов пътен държач за сапун.

Подробности

Подобни продукти в категория