• Новинка
Качеството на V-Образни Скучни адаптер за пробиване на кръгли пръчки на Стругове инженерни станове ((на ТЪНКИ Морз MT1))

Качеството на V-Образни Скучни адаптер за пробиване на кръгли пръчки на Стругове инженерни станове ((на ТЪНКИ Морз

Buyers rating:
BGN 21.66

Налично

Наличието на стягащи части за задържане на работа на място в V-образна канавке за да се избегнат всякакви инцидентиДиаметърът на главата е 62 мм. диаметърът на кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 8 мм. диаметър на кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 40 мм. Идват 5 сменяеми релси втулок от закалена легирана стомана диаметър 6,8,10,12 и 16 мм, за да се адаптира към различни размери тренировки и предоставяне на минимална счупване на тренировки.Качеството на V-образни адаптера в хвостовике MT1 за задно седло на струг - Изработени от висококачествена инструментална стомана.Наличието на стягащи части за задържане на работа на място в V-метафорично пазу за да се избегнат аварии.Диаметър на главата 62 мм. диаметърът на кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 8 мм Максимален диаметър кръгла пръчка, която можете да задържите в Vee, е 40 mm 5 Сменяеми релси втулок от закалени стоманени сплави 6,8,10,12 и 16 мм идват, за да се адаптират различни размери тренировки и предоставяне на минимална счупване на тренировки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Опора За свода Kotohana, φ48 × 11, Бял
  • Новинка
Оценки:

Опора За свода Kotohana, φ48 × 11, Бял

Размер : φ1,9 x 0,4 инча (48 x 1 Материал : порцелан.Произведено в Япония Размер : φ1,9 x 0,4 инча (48 x 1) Материал : пор�

BGN 8.19