• Новинка
Безкраен балсам за плодови устни, Подхранване С Балсам-гланц за устни. Звезден Молив-Балсам за устни Прозрачна Козметична Хидратиращ Червило Glow Oil (A, Един размер)

Безкраен балсам за плодови устни, Подхранване С Балсам-гланц за устни. Звезден Молив-Балсам за устни Прозрачна Козметична Хидратиращ

Buyers rating:
BGN 2.82

Налично

Опаковка : 1x червилоПредимство : Блясък за устни се Използва За поддържане блясъка на устните през целия ден.Лека и Гладка Маска Фишове Директно по устните и Ги покрива Блестящ хидратиращ крем.Перфектната ежедневна употреба, това е Прозрачно средство ще бъде на Вашите ежедневни събития, а Вие дори няма да могат да се възползват от червило.Характеристики : Лесен за носене с вас, здрав, Хидратиращ, подхранващ и овлажняващ. Стойте далеч от деца.Цвят : 4 Цвят, както е показано на фигурата. Стойте далеч от детей2. Съхранение при нормална температура е Подходящ за : всички видове кожа Качество : 100% свежо, органичен, не съдържа алкохол, нечувствительное и Функции : лесен за носене, издръжлив, овлажнител, хранително.Тегло нето : 3,2 г1. Поради ефекта на осветление и цветове на компютъра действителният цвят може да се различава от цвета в изображението.Опаковка : 1x lipstick Advantage : блясък за устни се използва за поддържане на блясък на устните ви през целия ден.Лека и гладка маска фишове директно по устните и ги покрива блестящ хидратиращ крем.Перфектната ежедневна употреба, това е прозрачно средство ще бъде на вашите ежедневни събития, а вие дори няма да могат да се възползват от червило.Цвят : 4 цвят, както е показано на фигурата.

Подробности

Подобни продукти в категория