• Новинка
Кърпа от микрофибър Atopov за почистване Прибиращ се Накрайник за прах, която може да се пере с помощта на 100-инчов удължител от неръждаема стомана, Парцали, без кърпич?

Кърпа от микрофибър Atopov за почистване Прибиращ се Накрайник за прах, която може да се пере с помощта на 100-инчов удължител

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

?【Гъвкава корона и шапка, устойчиво на надраскване】 Дюза за избърсване на прах от микрофибър, които могат да се сгъват под различни желаните ъгли, от почистване на всички видове мъртви зони и на труднодостъпни местаТой е добър помощник в дома.И ние също така поставяме уникален устойчив на надраскване мек гумен връх в горната част на парцали, за да можете да произвеждат почистване с пълно спокойствие. ?【Разтегателен дълъг шест 】 парцал за високи тавани благодарение на высококачественному телескопическому кола от неръждаема стомана с дължина 100 см не трябва да се рискува при почистване на високи помещения, използвайте го и увеличете дължината на прашник, който искате, от 30 до 100 см, лесно е да почистите праха. ?【Наставка от микрофибър】 Благодарение на иновативна технология за разделяне на влакната, чистач, static с лекота адсорбира прах, цветен прашец и косми.Космати микрофибър и мека гума отгоре не оставя драскотини върху повърхността на мека мебел, мебели или стени по време на почистване. ?【Лесно почистване 】 Подвижна дюза за почистване от микрофибър улеснява поддържането. След употреба извадете дюза, изплакнете дюза с топла вода и след това на сухо и проветриво място, за да стане пухкава, за следваща употреба. ?【Atopov предоставя на клиентите с отлични продукти и услуги】Ако не сте доволни от нашата разтегателен парцал, моля, върнете я в продължение на 30 дни и ние ще ви възстановим пълна. ?【Гъвкава корона и шапка, устойчиво на надраскване】 Дюза за избърсване на прах от микрофибър, които могат да се сгъват под различни желаните ъгли, от почистване на всички видове мъртви зони и на труднодостъпни места.Той е добър помощник в дома.И ние също така поставяме уникален устойчив на надраскване мек гумен връх в горната част на парцали, за да можете да произвеждат почистване с пълно спокойствие. ?【Разтегателен дълъг шест 】 парцал за високи тавани благодарение на высококачественному телескопическому кола от неръждаема стомана с дължина 100 см не трябва да се рискува при почистване на високи помещения, използвайте го и увеличете дължината на прашник, който искате, от 30 до 100 см, лесно е да почистите праха.

Подробности

Подобни продукти в категория

Четка за бетон 6-1/2x4in Utili
  • Новинка
Оценки:

Четка за бетон 6-1/2x4in Utili

Номер на модел : C01426 Дължина на опаковката на продукта : 12.Ширина на опаковката на продукта : 6.Височина на

BGN 1.33