• Новинка
Контейнер за приготвяне на храна bento box, за деца, за многократна употреба bento box за бебета, малки деца и възрастни, штабелируемые контейнери за съхранение на храна, ми?

Контейнер за приготвяне на храна bento box, за деца, за многократна употреба bento box за бебета, малки деца и възрастни,

Buyers rating:
BGN 19.95

Налично

【Безопасен и многократна употреба】 Контейнери за обяд са направени от здрава, висококачествена материал от слама, пшеница, 100% не съдържат бисфенол А, можете да ги използвате много пъти Моля, използвайте нашите детски контейнери за обяд, вместо за еднократна употреба, кутии за обяд за защита на околната среда. 【Може да се използва в микровълнова фурна, фризер и съдомиялна машина】 Тези бэнто кутии от слама пшеница издържат на широк диапазон от температури от -4 ° F до 248 ° F (-20 ℃ до 120 ℃). 【Лесно отварящи се капаци】 Херметични контейнери за детски обяд кутии, детето може самостоятелно да отворите или затворите капака, които могат да се прибират в своя пакет за обяд с изтичане дизайн. (Не за течности). 【Дизайн с 4 отделения】 Контейнер за продукти с 4 отделения позволява да бъде план за здравословно хранене, споделят основните продукти, плодове и закуски в съответствие с вашата диета и се хранят в съответствие с плана.Поддържайте здравословно и балансирано хранене. 【Лесен и штабелируемый】 Тя по-лесно от други кутии за bento, и да може лесно да сложи в раница или пакет за обяд.Можете да го опаковат в стекове и това спестява място.Лесно може да оформите по хладилници и шкафове, без да заема твърде много място.Добри възможности за възрастни / деца да ходят на работа, на училище, да пътуват.Име на продукта : Пшенично обяд-бокс с четири мрежи Размера на продукта : 21.5 cm Тегло на продукта : 142 грама Цвят на продукта : розово, синьо, зелено, бежово Материал на продукта : пшенично слама + полипропилен Стил : опаковка от четири кутии Характеристики : Низкоуглеродистые Висококачествени кутии за бэнто ще ви помогнат разумно да се разпределят на различни хранителни вещества при всяко хранене, ще ви помогне да формират правилни хранителни навици и поддържане на здрава и елегантна фигура.Идеален порционный обяд-бокс е идеален за приготвяне на обяди, училищни закуски. 4 отделения за продукти е идеално ще задоволят апетитите на деца и възрастни.

Подробности

Подобни продукти в категория