• Новинка
Набор от Инструменти за продевания връзки 8 бр. и 2 бр. Гъвкав инструмент за продевания Връзки, Инструмент за смяна на пластмасови връзки, 2 бр. Метални Ремък, 2 бр. Мет?

Набор от Инструменти за продевания връзки 8 бр. и 2 бр. Гъвкав инструмент за продевания Връзки, Инструмент за смяна на пластмасови

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Инструменти за смяна на връзки : комплектът включва 2 пластмасови гъвкави дантела, 2 метални дантела, 2 чифта метални пинцетов и 2 фиксатор на кабела, само на 8 парчетаПодробности размер : пластмасов нитевдевательница за дантела е прибл. дължина, метален кабел за продевания нишки е 3.2 инча/8 см дължина и метални пинцети - 2,5 инча /6,35 см дължина; По-подробна информация за размера, показан на снимките.Широко приложение : тези нитевдеватели за обвързване са подходящи за тънък малко шнурку, метални нитевдеватели за обвързване и пинсети идеални за голямо дантела; Тези инструменти за смяна на дантели са подходящи за вашите панталони, спортни костюми, спортни панталони, шорти, плавок, палта, толстовок, сака, чанти-тоут и така нататък.Спестете време : гъвкава нитевдевательница за връзване на връзки ще ви спести много време и ще осигури голямо удобство и практичност при замяна на завязок, няма да навреди на вашите дрехи, ще ви помогне да направите ръкоделие лесно и бързо.Фиксатор на кабела : пластмасови прислужници кабел осигуряват херметичността и надеждността на кабела, предотвратяват подхлъзване кабел или завязок, така че можете спокойно да се носят кърпа, която можете да използвате, за дантели, багаж, дрехи, раница, спортни облекла, връзки за обувки, палатки и много други.Инструменти за смяна на връзки : комплектът включва 2 пластмасови гъвкави дантела, 2 метални дантела, 2 чифта метални пинцетов и 2 фиксатор на кабела, само на 8 парчета.Подробности размер : пластмасов нитевдевательница за дантела е прибл. дължина, метален кабел за продевания нишки е 3.2 инча/8 см дължина и метални пинцети - 2,5 инча /6,35 см дължина; По-подробна информация за размера, показан на снимките.Широко приложение : тези нитевдеватели за обвързване са подходящи за тънък малко шнурку, метални нитевдеватели за обвързване и пинсети идеални за голямо дантела; Тези инструменти за смяна на дантели са подходящи за вашите панталони, спортни костюми, спортни панталони, шорти, плавок, палта, толстовок, сака, чанти-тоут и така нататък.

Подробности

Подобни продукти в категория