• Новинка
Tofficu 50 Бр. Окото Чанта за съхранение, Прозрачни Чанти за съхранение с Цип Мрежести Торбички Организаторите за Пътуване, Офис Папки, Папки за документи, Чанта за доку?

Tofficu 50 Бр. Окото Чанта за съхранение, Прозрачни Чанти за съхранение с Цип Мрежести Торбички Организаторите за Пътуване,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

ПРОЗРАЧНА ПАПКА ЗА документи - може да се използва за организация на данъчните документи, договори, сметки, извлечения, чудесен помощник за съхранение на дома и офисаЧАНТИ-ПЪЗЕЛИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - в тях може да се съхранява, козметика, тоалетни принадлежности, папки, канцеларски материали.Окото чанта с цип - Тази чанта е с цип и е много подходящ за учители, банкови служители, студенти или работници.Калъф за МОЛИВИ с цип - С откриващото и затварящ се цип, подходящ за дома, училището, офиса, пътувания. ПЛАСТМАСОВИ калъфи на цип - Многофункционална, идеална за по-малки документи, сметки, любопитни факти, чекове, материали и други малки предмети.ПРОЗРАЧНА ПАПКА ЗА документи - може да се използва за организация на данъчните документи, договори, сметки, извлечения, чудесен помощник за съхранение на дома и офиса.ЧАНТИ-ПЪЗЕЛИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - в тях може да се съхранява, козметика, тоалетни принадлежности, папки, канцеларски материали.Окото чанта с цип - Тази чанта е с цип и е много подходящ за учители, банкови служители, студенти или работници.Калъф за МОЛИВИ с цип - С откриващото и затварящ се цип, подходящ за дома, училището, офиса, пътувания. ПЛАСТМАСОВИ калъфи на цип - Многофункционална, идеална за по-малки документи, сметки, любопитни факти, чекове, материали и други малки предмети.Пратката включва 50 x чанти с цип Характеристики -Цвят : жълта, червена, синя, бяла, зелена mesh bag Материал : ABS-калъф с цип Размер : 23,50 X18,00 X0,50 см. / 9,24 X7,07 X0 хартиена папка. -Те са подходящи за съхранение на повечето канцеларски материали, документи, папки, тоалетни принадлежности и т.,- Тънка работа, гладка, с цип, лесна за сгъване и стреля нещата си в една чанта за преносим documents bag. -Те са прости по дизайн, но са много практични за употреба, както веревочное пръстен гарантира, че вие няма да загубите организаторите за офис сметки. -Изработен е от висококачествен материал ABS, издръжлив и може известно време да ви служи мрежесто чанта за документи на хартиен файлове.

Подробности

Подобни продукти в категория

Маста Aurora World 8
  • Новинка
Оценки:

Маста Aurora World 8

Стилове физика приличат на расслабленную, гъвкава позаСтилове варират от Мини, обикновени, Амбициозен �

BGN 2.33