• Новинка
Първоначално Холщовая чанта BeeGreen с 3 Организирани Вътрешни джобове, Подаръци за учителите с Дръжка от Изкуствена кожа, Коледен Подарък за Младоженци, Бродерия с Мо?

Първоначално Холщовая чанта BeeGreen с 3 Организирани Вътрешни джобове, Подаръци за учителите с Дръжка от Изкуствена

Buyers rating:
BGN 12.66

Налично

【КОЖЕНА дръжка И латунная бутон в РЕТРО стил】 : Нашата персонализирана подарък чанта с кожена дръжка и месинг бутон в ретро стилКожена дръжка ще се отпуснете си ръцете и раменете си, и ръката ви ще остане с червени петна.Освен това, структурата на кожени дръжки по-добре, и тази холщовая чанта в по-голяма степен съответства на женски характеристики.Дизайн нокти и определяне линия с двойно увеличаващата не само прави коляно е по-твърда, но и повишава носещата способност. 【3 ВЪТРЕШНИ своята практика, използвани за съхранение на бебешки неща за младите майки; се използват в супермаркетите за съхранение на вещи, се използват за носене на чадъри от слънцето, когато излезете навън и за носене на пътни принадлежности по време на пътуване.Освен това, подаръчен пакет с монограм може да бъде подарък за Коледа, подарък в знак на признателност към учителя подарък в знак на благодарност или подарък за рожден ден за жените приятелство. 【КОЖЕНА дръжка И латунная бутон в РЕТРО стил】 : Нашата персонализирана подарък чанта с кожена дръжка и месинг бутон в ретро стил.Кожена дръжка ще се отпуснете си ръцете и раменете си, и ръката ви ще остане с червени петна.Освен това, структурата на кожени дръжки по-добре, и тази холщовая чанта в по-голяма степен съответства на женски характеристики.Дизайн нокти и определяне линия с двойно увеличаващата не само прави коляно е по-твърда, но и повишава носещата способност. 【3 ВЪТРЕШНИ своята практика, използвани за съхранение на бебешки неща за младите майки; се използват в супермаркетите за съхранение на вещи, се използват за носене на чадъри от слънцето, когато излезете навън и за носене на пътни принадлежности по време на пътуване.Освен това, подаръчен пакет с монограм може да бъде подарък за Коледа, подарък в знак на признателност към учителя подарък в знак на благодарност или подарък за рожден ден за жените приятелство. Размер и материал : Материал : Изработен е от холщового 13 унция материал, издръжлив и многократна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Резерв аларма ECCO EA5200
  • Новинка
Оценки:

Резерв аларма ECCO EA5200

Цена за : Всеки консумира ток : 1 A Дължина : 4 "Стандарти : SAE Tape C, CE, R10, AMECA В комплекта са включени : Трехъязы�

BGN 53.81