• Новинка
Калъф XBERSTAR е Съвместим с Преносими Електрически Въздушен компресор BASEUS Smart Portable Digital Tire Pressure Detection Електрически Надуваеми помпа (сив)

Калъф XBERSTAR е Съвместим с Преносими Електрически Въздушен компресор BASEUS Smart Portable Digital Tire Pressure Detection

Buyers rating:
BGN 10.66

Налично

Чантата е изработена в класически дизайн с цип за ваше удобствоМодерен дизайн на външния вид, калъф, специално предназначен за преносим въздушен компресор BASEUS, идеален.Твърд корпус гарантира, че вашият электрокомпрессорный въздушна помпа baseus tire помпата е безопасна и удобна и с малко тегло.Чантата е изработена в класически дизайн с цип за ваше удобство.Модерен дизайн на външния вид, калъф, специално предназначен за преносим въздушен компресор BASEUS, идеален.Твърд корпус гарантира, че вашият электрокомпрессорный въздушна помпа baseus tire помпата е безопасна и удобна и с малко тегло. Устойчив на удари корпус, съвместим с въздушно помпа Baseus.Мрежест джоб за съхранение на USB-кабели и други аксесоари. Твърд калъф изработен от висококачествен материал EVA, която е полуводонепроницаемым и устойчиво на компресия.Вътрешната тапицерия е изработена от плюшено кадифе, която предпазва говорителя от надраскване и притежава амортизация. Двоен цип с каишка за ръка.Може да се държи в ръка, виси на чанта или раница. В този твърд калъф е с въздушно помпа говорител и аксесоари, подредени и лесно да ги намерите. Компактен калъф, идеален за домашна употреба или за допълнителна защита и удобство Забележка : продава се само с калъф, аксесоари в комплекта не са включени.

Подробности

Подобни продукти в категория