• Новинка
8 Броя Алуминиеви Заготовки за сублимационных снимки, 8x10 Инча Метални Заготовки за Сублимационных снимки, Алуминиеви заготовки за Фотопозиции Дебелина 0,45 мм, Заго?

8 Броя Алуминиеви Заготовки за сублимационных снимки, 8x10 Инча Метални Заготовки за Сублимационных снимки, Алуминиеви заготовки

Buyers rating:
BGN 12.66

Налично

Какво получавате : пакет 8 бели алуминиеви заготовки за сублимация снимки, които ще бъдат достатъчни за ежедневна употреба, прехвърляне на снимки или подпис, който ви харесваДетайли за сублимационных снимки : Алуминиева заготовка за печат на снимки е направена от висококачествен метал, размерът на всяка е 8x10 инча / 20x25 см, достатъчно голям, за декорация със собствените си ръце; дебелина 0,45 mm, това е най-добрият размер за термотрансферен печат, него не е лесно да се прекъсне.Защитно фолио : Нашите заготовки за сублимация размер 8x10 инча имат прозрачен защитен филм, който може да предпази реколтата от надраскване.Той има покритие на повърхността, за да направите ефект на топлопреминаване по-ясни.Моля, премахване на филма, когато ще се подготвят тези заготовки за сублимация!.Широко приложение : Този лист алуминий за детайли е подходящ за печат на сватбени снимки на детски снимки, коледни подаръци и т.; Двете заготовки, може да бъде поставен у дома или в офиса, по време на партита и други места, които също може да се използва като означения.Идеални подаръци : Нашите метални алуминиеви заготовки за означения са много подходящи за изпращане като подаръци; Можете свободно да създавате в тях различни модели и стилове със собствените си ръце, а след това изпращат своите произведения на изкуството на другите, те много ще се трогнат от подарък. Вие можете свободно да се пишат на него или да рисуват и да даде на друг като фантастичен подарък. Алуминиев сублимационный празен лист е изработена от висококачествен алуминий. Моля, премахване на филма, преди да използвате тези заготовки за сублимация. Температура на сублимация 360 F, време сублимация 60-90 секунди.

Подробности

Подобни продукти в категория

Scale Gundam MS-14 Gelgoog MG 1/100
  • Новинка
Оценки:

Scale Gundam MS-14 Gelgoog MG 1/100

мащаб 1 / 100Японски продукт BANDAI.Гандам много популярен герой в цял свят (C) СОЦУ / Изгрева на слънцето.Той

BGN 3.33