• Новинка
15-миллиметровые 5-галлоновые торби от mylar за съхранение на хранителни продукти с мивки кислород капацитет от 2500 куб. см - 55 опаковки майларовых пакети обем 5 литра 1 Г?

15-миллиметровые 5-галлоновые торби от mylar за съхранение на хранителни продукти с мивки кислород капацитет от 2500 куб. см

Buyers rating:
BGN 13.80

Налично

❤【3 размера в зависимост от вашите нужди】 55 опаковки закрывающихся майларовых пакети с мивки кислород за съхранение на хранителни продукти включват 15 mils 5 галона (17 "* 26") х 5шт, 9,45 mils 1 галон (10 "* 14") х 20pcs, 9,45 mils 1 литър (6 "* 9") х 30шт пакети 3 размера, 2500кубовые абсорбери на кислород (в индивидуална опаковка) х 5 опаковки, 500кубовые абсорбери на кислород х 60шт, цветни етикети х 100шт, уплътнителни скоби х 5шт ❤【ОТЛИЧНА СТОЙНОСТ за дълго СЪХРАНЕНИЕ на ПРОДУКТИ 】 Пакети със защита от миризмата на големи майларовые пакети за съхранение на храна с обем 5 литра - добър избор за контейнери за дълго съхранение на продукти.С мивки кислород капацитет от 2500 куб. см, за съхранение на продукти, така че те са добре изолирани от въздух и слънчева светлина и може да се използва за дълго съхранение на продукти.Идеален за ориз, кафе на зърна, дехидратирани продукти, сушене чрез замразяване, шоколадови бонбони, бисквити, сапун и т. ❤【ДЕБЕЛИНА ДО 15 MILS за ПОДОБРЯВАНЕ на КАЧЕСТВОТО на】 Алуминиево фолио осигурява добра здравина и устойчивост на пробиване. Този пакет за съхранение на продукти от mylar с мивки кислород се състои от три слоя - полиетилен / алуминиево фолио / PET дебелина 15 mils, което го прави по-здрави и устойчиви. ❤【ЧАНТИ-влакчета с цип】 Конструкция чанти-влакчета улеснява свалянето на нещата.Благодарение на водонепропускливи ципове може да запечатывать, се отваря и отново запечатывать, че е идеален за краткосрочно съхранение.Тези пакети за съхранение на продукти могат да се отопляват, да ги върху цип за дълго съхранение на продукти. ❤【АБСОРБЕРИ на КИСЛОРОД ПРЕМИУМ-клас】С 5 и с малко пари мивки кислород капацитет от 2500 куб., за да майларовых торби с капацитет 5 литра (в индивидуална опаковка), 60 бр. мивки кислород капацитет 500 cc за 1 литър или 1 литър в майларовых торбички за съхранение на хранителни продукти (10 бр / опаковка * 6), това свежда до минимум въздействието на абсорбер на кислород въздух и ефективно удължава живота на абсорбер на кислород.

Подробности

Подобни продукти в категория