• Новинка
Детски Играчки за никнене на млечни зъби, Без Бисфенол А Предотвратяват Масажен Прорезыватель за Бебета 0-6 месеца (Розов)

Детски Играчки за никнене на млечни зъби, Без Бисфенол А Предотвратяват Масажен Прорезыватель за Бебета 0-6 месеца

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Висококачествен материал : Детски прорезыватель е изработен от висококачествен хранителен силикон, който не е с дразнеща миризма и БПАМасаж и облекчение : детски играчки за никнене на млечни зъби позволяват на вашето дете да се насладите на процеса на никнене на млечни зъби, като едновременно с намаляване на дискомфорт на венците на вашето бебе.Профилактика прикусов : Детски прорезыватель помага да развият полезни навици в устната кухина и не се дава на бебетата хапят или смученето на пръстите.Приложимо : Детски прорезывающие играчки, подходящи за деца на възраст 0-6 месеца и всеки, който се намира на кърменето без пустышек.Лесно е да се водят : Силикон детска играчка-прорезыватель е с кръгла дръжка, която улеснява неговото задържане деца.Висококачествен материал : Детски прорезыватель е изработен от висококачествен хранителен силикон, който не е с дразнеща миризма и БПА.Масаж и облекчение : детски играчки за никнене на млечни зъби позволяват на вашето дете да се насладите на процеса на никнене на млечни зъби, като едновременно с намаляване на дискомфорт на венците на вашето бебе.Профилактика прикусов : Детски прорезыватель помага да развият полезни навици в устната кухина и не се дава на бебетата хапят или смученето на пръстите.Приложимо : Детски прорезывающие играчки, подходящи за деца на възраст 0-6 месеца и всеки, който се намира на кърменето без пустышек.Лесно е да се водят : Силикон детска играчка-прорезыватель е с кръгла дръжка, която улеснява неговото задържане деца. Висококачествен материал : Детски прорезыватель е изработен от висококачествен хранителен силикон, който не е с дразнеща миризма и БПА. Профилактика прикусов : Детски прорезыватель помага да развият полезни навици в устната кухина и не се дава на бебетата хапят или смученето на пръстите. Приложимо : Детски прорезывающие играчки, подходящи за деца на възраст 0-6 месеца и всеки, който се намира на кърменето без пустышек. Масаж и облекчение : Детски играчки за никнене на млечни зъби позволяват на вашето дете да се насладите на процеса на никнене на млечни зъби, едновременно премахване на дискомфорт на венците на вашето бебе.

Подробности

Item Type:
Baby Teether
Material:
Silicone
Size:
Approx. 9.2x6.7x1.2cm / 3.6x2.6x0.5in
How to Use:
Direct use.:
Package List:
1 x Baby Teether:
Note:
1. Easy to clean:
Made of BPA free, food grade silica gel, it can be put into dishwasher and refrigerator. Can be cleaned in boiling water and steam machines. Just put it down and clean it after each use.2. Please allow some error for manual measurement.

Подобни продукти в категория