• Новинка
Електрическа Дробилка за Кубчета лед Zxw 1450 об / мин, Бързо Рендосвачни Двоен нож, Голяма производителност Натрошен лед: 300 кг / ч, Голяма Търговска Машина за приготвян

Електрическа Дробилка за Кубчета лед Zxw 1450 об / мин, Бързо Рендосвачни Двоен нож, Голяма производителност

Buyers rating:
BGN 8.46

Налично

Модернизирани двойни остриета са Подобрили ефективността на : раздробяване без мъртъв ъгъл на 360 °, за предотвратяване на приплъзване на ледената покривка шлака чрез мрежа, в съчетание с висока скорост на въртящия се дроблением лед, раздробяване на лед за 1 секунда, без да чака, раздробяване на лед 300 кг / Ч Търговска подсилен корпус : разстоянието между изхода за лед и земята е до 18 см, подходящ за различни чаши с лед.По-добра защита от двойно покритие : триизмерен решетеста валяк увеличава контактната повърхност с лед, а ефективността на раздробяване на лед по-горе.Увеличете обема на кофи за лед, 1,2 кг, удвоив брой напукани лед за един прием да не е необходимо да се излее на кубчета лед и натрошен лед няколко пъти. Двигател от чиста мед с мощност 300 W, устройство за защита от прегряване, може да работи непрекъснато в продължение на дълго време.Модернизирани двойни остриета са Подобрили ефективността на : раздробяване без мъртъв ъгъл на 360 °, за предотвратяване на приплъзване на ледената покривка шлака чрез мрежа, в съчетание с висока скорост на въртящия се дроблением лед, раздробяване на лед за 1 секунда, без да чака, раздробяване на лед 300 кг / Ч. Търговска подсилен корпус : разстоянието между изхода за лед и земята е до 18 см, подходящ за различни чаши с лед.По-добра защита от двойно покритие : триизмерен решетеста валяк увеличава контактната повърхност с лед, а ефективността на раздробяване на лед по-горе.Увеличете обема на кофи за лед, 1,2 кг, удвоив брой напукани лед за един прием да не е необходимо да се излее на кубчета лед и натрошен лед няколко пъти. Двигател от чиста мед с мощност 300 W, устройство за защита от прегряване, може да работи непрекъснато в продължение на дълго време.Параметри : Размер : 48 *20 * 29 см Мощност : 300 W Напрежение : 220 нето Тегло : около 7,0 кг Общ капацитет : 2000 мл Скорост : 1450 об / мин Изпълнение натрошен лед : над 300 кг / ч смесител за лед : Това е нашата най-новият електрическа трошачка за лед, много подходяща за приготвяне на шейкове и замразени напитки.

Подробности

Size:
48*20*29cm
Power:
300W
Voltage:
220V
Net weight:
about 7.0 kg
Total capacity:
2000ml
Speed:
1450 r/min
Crushed ice output:
above 300KG/H
ice blender:
This is our latest electric ice crusher, very suitable for making smoothies and frozen drinks. The high-efficiency motor can produce 300KG of shaved ice per hour, which can meet the demand for a large amount of ice in a relatively short time. With the help of a powerful motor, the ice crusher can work continuously for 20 hours, which is very suitable for home or commercial use. Suitable for restaurants, bars, canteens, food stalls, parties, family gatherings, etc.:
Features:
Easy to clean and maintain.:
Simple, convenient and safe operation.:
Ideal for the production of handmade slush and frozen drinks.:
The waterproof on/off switch is designed for safe operation.:
Efficient, safe, enough for you!:
Includes a food-grade stainless steel bowl for capturing shaved ice.:
The powerful electric motor can easily handle large amounts of hard ice.:
The output of 300Kg per hour makes it easy to produce enough shaved ice for a large number of people in a short time.:
The package includes:
1 x shaved ice machine :

Подобни продукти в категория