• Новинка
Пръчици за хранене Lightsaber Lightsaber - Трайни, леки, преносими, не съдържащи бисфенолаА и безопасни за хранителни продукти и Кухненски прибори, за да си официална вечеря, ?

Пръчици за хранене Lightsaber Lightsaber - Трайни, леки, преносими, не съдържащи бисфенолаА и безопасни за хранителни продукти

Buyers rating:
BGN 5.59

Налично

???【ЗАБАВНО И ПРИВЛЕКАТЕЛНО За ВСЯКО ЯСТИЕ】 : Той ще съживи вашето занимание с любимите си хора и ще направи вашето среща в незабравимо преживяванеВъз основа към себе си вниманието на всеки ресторант местна или интернационална кухня.Приятели са завистливи, когато ти си достаешь пръчици за хранене в ресторанти. ???【ЯРКИ светодиоди ОСВЕТЛЕНИЕ】 : само с едно натискане на бутона на высокодетализированной на дръжката на светлинния меч (jedi не е необходима) и "нож" свети ярък цвят, така че никога не трябва да има в тъмното. ???【ТРАЙНОСТ】 : Нашите пръчки, изработени от дебела пластмаса, която е здрава и лесен за почистване.Тези пръчки са много по-трайни, отколкото други, и имат приятен малък въртях дизайн и остър край за обзавеждане за улавяне на храната. ???【Перфектен дизайн】 : в горната част На тези пръчици за хранене ние прилагаме пассивирующую обработка, за да се избегне нараняване, а дизайнът на конци в горната част позволява да ги държи по-лесно и по-удобно.Тя е идеална за всеки си официална вечеря в азиатски стил, суши вечер и всяка среща с азиатски ястия. ???【СТОЙНОСТ】 : Нашите пръчки-леки, лесно да ги носите със себе си.Това е страхотна идея за пътуване.Той има топлоизолация, която ще ви помогне да има топла храна.Пръчици за хранене не са тежки и не е неприятно, а гравиран ленти за улавяне на храната са много полезни.Колко хора могат да кажат, че при тях има свои собствени пръчици за нарязване на светлинни мечове?Тези пръчици за нарязване ще стане забавно / прикольным подарък за някой, който обича суши и "Междузвездни войни", не може да се обърка!.

Подробности

Подобни продукти в категория