• Новинка
Декоративна възглавница Play Tailor с Пайети във формата на Сърце и вложки във формата на Сърце, Обратими Възглавници с пайети (13 X 15, ярко зелено + розово)

Декоративна възглавница Play Tailor с Пайети във формата на Сърце и вложки във формата на Сърце, Обратими Възглавници с пайети

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Възглавница-русалка Play Tailor във формата на сърце (с поставяне на възглавница), от едната страна с качествени обратими с пайети, с възможност за запис, за да се забавлявате по време на почивката на диванаМатериал : полиестер и пайети; Отпред - висококачествени криптирани два цвята пайети, а отзад - висококачествена удобна мека замшевая плат. Размер : около 13 "* 15" (35 см х 40 см). Пайети ръчно изработени, подобни на люспи русалка.Прекарайте пръстите си върху блесткам, можете да получите различен цвят или да получите дума или картинка.Просто като магия. идеалната декорация за вашата стая, мека мебел, автомобили, столове и др.Топли съвети : Моля, измийте ръчно, за да защити пайети.Пратката включва : 1 бр. Възглавница във формата на русалка във формата на сърце с вложка за възглавници.За всякакви въпроси, моля, свържете се директно с нас.Възглавница-русалка Play Tailor във формата на сърце (с поставяне на възглавница), от едната страна с качествени обратими с пайети, с възможност за запис, за да се забавлявате по време на почивката на дивана.Материал : полиестер и пайети; Отпред - висококачествени криптирани два цвята пайети, а отзад - висококачествена удобна мека замшевая плат. Размер : около 13 "* 15" (35 см х 40 см). Пайети ръчно изработени, подобни на люспи русалка.Прекарайте пръстите си върху блесткам, можете да получите различен цвят или да получите дума или картинка.Просто като магия. идеалната декорация за вашата стая, мека мебел, автомобили, столове и др.Топли съвети : Моля, измийте ръчно, за да защити пайети.Пратката включва : 1 бр. Възглавница във формата на русалка във формата на сърце с вложка за възглавници.За всякакви въпроси, моля, свържете се директно с нас.МАГИЯТА на : Обратима пайети са разположени отпред възглавница, обръщайки се пайети, ще се създаде дума или модел, в съответствие с въображението си.Направо като магия.ФАНТАСТИКА : Пайети супер блестящи и преливащи се цветове, особено на слънце, те ще отразяват многоцветни "звезди" по таваните и стените, като ви накарат да се почувствате като в приказка.

Подробности

Подобни продукти в категория