• Новинка
N/A Следобеден чай Цвете, Определени чай чаени чаши Домакински tea Kettle Стъклен огнеупорни (Цвят: C размер: както е показано на фигурата)

N/A Следобеден чай Цвете, Определени чай чаени чаши Домакински tea Kettle Стъклен огнеупорни (Цвят: C размер: както е показано

Buyers rating:
BGN 12.66

Налично

Този стъклен чай е изискан външен вид и много привлекателен, в него цари лек и луксозна атмосфераРазделяне на вода за чай, порест дизайн чай е лесен за използване, лесно се обработва и лесен за почистване.Утолщенное высокопрозрачное стъкло, устойчиво до перепаду температури и взрывозащищенное, устойчиви на перепаду температурен диапазон от -20°C до 100 °C. V-образен улей, без спрей и непроливайки.В комплекта влиза табла за закуски в триизмерна златен ивица и изящни стъклени чаши.Този стъклен чай е изискан външен вид и много привлекателен, в него цари лек и луксозна атмосфера.Разделяне на вода за чай, порест дизайн чай е лесен за използване, лесно се обработва и лесен за почистване.Утолщенное высокопрозрачное стъкло, устойчиво до перепаду температури и взрывозащищенное, устойчиви на перепаду температурен диапазон от -20°C до 100 °C. V-образен улей, без спрей и непроливайки.В комплекта влиза табла за закуски в триизмерна златен ивица и изящни стъклени чаши.Този стъклен чай има привлекателен външен вид, в него цари атмосфера на спокойствие и лукс, без отделяне на вода, порест дизайн, с чай лесно, лесно се разглобяват и лесно за почистване. Фино, прозрачно стъкло, устойчиво до перепаду температури и взрывозащищенное, устойчиви на перепаду температурен диапазон от -20°C до 100°. Чучур във формата на буквата CV, не от пръска и не се бутилира. В комплекта влиза табла за закуски в триизмерна златен ивица и елегантни стъклени чашки Материал : Стъкло, пакет включва : 1 чайник, 2 чаши + тава Размер : както е показано на фигура, в комплекта са включени : студена вода бутилка * 1 комплект (не включва други демонстрационни обекти) Добри съвети : 1. Моля, се допуска отклонение от 2-3 см от ръчно измерване. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Пэбео Колорекс, Оптимисти
  • Новинка
Оценки:

Пэбео Колорекс, Оптимисти

ДИЗАЙН може да се прилагат различни инструменти (спрей, четка, писалка) върху различни повърхности : акв�

BGN 5.51