• Новинка
TOYANDONA 2 бр. Надуваем Един Марсианец, Надуваема играчка-Извънземно, Голяма Надуваема Играчка-Извънземно, Извънземните: Jumbo

TOYANDONA 2 бр. Надуваем Един Марсианец, Надуваема играчка-Извънземно, Голяма Надуваема Играчка-Извънземно, Извънземните:

Buyers rating:
BGN 42.54

Налично

PVCНякой друг се надува : Материал е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване.Взривяване на чужденеца : Този надуваем извънземното чудо да украсят вашата парти в чест на Хелоуин.Балони извънземни : Изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни, можете да ги използвате с доверие.Някой друг възгордява : Надуваем порт използва герметичную технология, която удобно надуване и която ви дава приятни впечатления.Надуваем подпори п : той не ще отнеме много място след надувания, можете лесно да се съхранява и транспортира му. Надуваем извънземно : Материал е безопасен и траен, притежава устойчивост на износване и практични при продължителна употреба.Взривяване на чужденеца : Този надуваем извънземното чудо да украсят вашата парти в чест на Хелоуин.Балони извънземни : Изработени от висококачествени материали, безопасни и трайни, можете да ги използвате с доверие.Някой друг възгордява : Надуваем порт използва герметичную технология, която удобно надуване и която ви дава приятни впечатления.Надуваем един реквизит : Той не ще отнеме много място след надувания, можете лесно да се съхранява и транспортира му.Пратката включва 4 х надуваеми подпори п Характеристики -Размер : 90,00 X25,00 X0,50 см/35,37 X9,82 X0,20 инча-Той не заема много място след надувания, можете лесно да се съхранява и транспортира му. - Материалът е безопасен и траен, е различна устойчивост на износване и удобството при продължително използване. - Цвят : зелено, лилаво - Материал : PVC - Дизайн във формата на чужденец с тематични партита в чест на Хелоуин.Подходящ за вътрешен двор, партита, магазини, барове, клубове и т. - Този надуваем извънземно ще се превърне в чудесен начин да декорирате парти в чест на Хелоуин и да се засили празнична Хелоуин. - Той се различава добро качество на изработка и цялостна обработка на детайли за практическо използване.Информация за продукта Този продукт представлява надуваема модел alien, произведени от висококачествени материали, така че той да може да ви служи дълги години.

Подробности

Подобни продукти в категория