• Новинка
Fdit нож за копитата на кон с прав нож, инструмент за подрязване на копита от въглеродна стомана за едър рогат добитък, коне (2 #)

Fdit нож за копитата на кон с прав нож, инструмент за подрязване на копита от въглеродна стомана за едър рогат

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Изработен от висококачествена въглеродна стомана, здрав, устойчив за продължителна употребаЕргономична дръжка го прави по-удобен за използване.Отлично качество на изработката и висока трайност, лекота на употреба, спестяване на време и усилия.По-остър нож, лесен за работа и бързо подрезает конски копита, него не е лесно да се прекъсне.Основно се използва за украса на конски копита, и ще имате добър опит за езда или на конни надбягвания.Характеристики : Изработен е от висококачествена въглеродна стомана, здрав, устойчив за продължителна употреба.Ергономична дръжка го прави по-удобен за използване и задържане.Отлично качество на изработка и с висока здравина, лесен за употреба, спестяване на повече време и усилия.По-остър нож, лесен за работа и бързо апликации конски копита, него не е лесно да се прекъсне.Основно се използва за украса на конски копита, и ще имате добър опит за езда или на конни надбягвания.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : въглеродна стомана Дължина на острието : около 8,5 см / 3.3 инча Дебелина на острието : около 0,1 см / 0,04 инча Обща дължина : прибл. / 8,5 инча Тип : лявата ръка, на дясната ръка (по избор) Тегло : прибл. 66 г / 2,3 грама Осъществяване списък : 1 * нож за копита Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Material:
Carbon Steel
Blade Length:
Approx. 8.5cm / 3.3in
Blade Thickness:
Approx. 0.1cm / 0.04in
Total Length:
Approx. 21.5cm / 8.5in
Type:
Left Hand, Right Hand (optional)
Weight:
Approx. 66g / 2.3 oz
Package list:
1 * Hoof Knife:
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Подобни продукти в категория