• Новинка
Поставка, 6 бр./компл. Подложка За една Чаена Чаша, Бамбук Поставка За Чаши, Термоизолированная Поставка За Напитки, Тенис на Аксесоар (Поставка за Пъпки цветове)

Поставка, 6 бр./компл. Подложка За една Чаена Чаша, Бамбук Поставка За Чаши, Термоизолированная Поставка За Напитки, Тенис

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Широко приложение : Изискан подложка за една чаена чаша за декорация на дома хол, кухня, маса за хранене и кът за храненеВисококачествен материал : Поставка за чай, изработен от естествен материал, който се отличава с издръжливост.Лесно и удобно : на Задната страна на естествено гладка, можете да постоянно да поставите на масата и тя е лесна за използване.Уникален дизайн на модела : Използва уникален дизайн на модела и китайска резную текстура, която се отличава с лесен чар.Изолация : Има добри топлоизолационни ефект, позволяващ да се избегне повреда на повърхността на масата.Широко приложение : Изискан подложка за една чаена чаша за декорация на дома хол, кухня, маса за хранене и кът за хранене.Висококачествен материал : Поставка за чай, изработен от естествен материал, който се отличава с издръжливост.Лесно и удобно : на Задната страна на естествено гладка, можете да постоянно да поставите на масата и тя е лесна за използване.Уникален дизайн на модела : Използва уникален дизайн на модела и китайска резную текстура, която се отличава с лесен чар.Изолация : Има добри топлоизолационни ефект, позволяващ да се избегне повреда на повърхността на масата.Параметри : Тип на продукта : стойка за маса Материал : бамбук Тегло : приблизително 83 г-132 г / 2,9 грама-4,7 унции Осъществяване Списък : 6 x поставка Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. Натуралният бамбук е с бамбукови петна, бамбук и ставите и следи, оставени от процеса на растеж на бамбук, които са неизбежни.

Подробности

Item Type:
Coaster
Material:
Bamboo
Weight:
Approx. 83g-132g / 2.9oz-4.7oz
Package List:
6 x Coaster:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3.Natural bamboo has bamboo spots, bamboo joints, and marks left by the bamboo growth process, which are inevitable.:

Подобни продукти в категория