• Новинка
Prograde 3 серии на високо Ефективните маслени филтри с плъзгане дръжка - Синтетични Маслени филтри, Маслен филтър на двигателя за Ford F-250, F-350 и F-450, Е-550, F-650, F-750 (PG10890PK3)

Prograde 3 серии на високо Ефективните маслени филтри с плъзгане дръжка - Синтетични Маслени филтри, Маслен филтър

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

????-???????? ?????????? : Нашият маслен филтър притежава ефективност до 99% в улавянето на мръсотия, попадающей на вашия двигател в продължение на до 10 000 мили на синтетични или обикновените моторни маслаТози маслен филтър е предназначен за осигуряване на превъзходна филтрация, гарантираща безпроблемна и ефективна работа на двигателя. ????-???? ???? ?????? : Маслен филтър Pro Grade е противоскользящую дръжката, която позволява лесно да се инсталира и стрелят по него, дори и в трудно достъпни места.Комплект маслени филтри, е с грапава външната повърхност, която осигурява по-добро сцепление мастни ръце при инсталиране или подмяна на маслен филтър. ???? ???? ????? : Маслен филтър Pro Grade е проектиран по такъв начин, че да издържат на тежки условия на работа на двигателя.Малък маслен филтър осигурява висок и постоянен поток на маслото в двигателя си, за да се постигне максимална производителност.Може да се използва с всички синтетични, конвенционални и смесени моторни масла. ????????? ?????? ???? : Маслен филтър Pro Grade е проектиран по такъв начин, че да издържат на налягане и топлина.Този синтетичен маслен филтър увеличава срока на експлоатация на двигателя, за сметка на запазване на качеството на маслото в двигателя.Всеки филтър е оборудван силиконово клапа срещу обратно източване, който значително подобрява снабдяването масло за по-плавно стартиране. ???? ????????????? : Преносимото маслен филтър се предлага в широка гама от опции за различни видове автомобили и двигатели.Важно е правилно да изберете филтър за вашия автомобил, за да се гарантира правилната кацане и производителност.Съвместими с някои модели на Ford F-250, F-350 и F-450, Е-550, F-650, F-750. ????-???????? ?????????? : Нашият маслен филтър притежава ефективност до 99% в улавянето на мръсотия, попадающей на вашия двигател в продължение на до 10 000 мили на синтетични или обикновените моторни масла.Този маслен филтър е предназначен за осигуряване на превъзходна филтрация, гарантираща безпроблемна и ефективна работа на двигателя. ????-???? ???? ?????? : Маслен филтър Pro Grade е противоскользящую дръжката, която позволява лесно да се инсталира и стрелят по него, дори и в трудно достъпни места.Комплект маслени филтри, е с грапава външната повърхност, която осигурява по-добро сцепление мастни ръце при инсталиране или подмяна на маслен филтър.

Подробности

Подобни продукти в категория

Горивен филтър Motorcraft - FG14C
  • Новинка
Оценки:

Горивен филтър Motorcraft - FG14C

Размери на опаковката : 5,842 В x 11,176 Д x 5,842 W (в сантиметри)Брой детайли : FG14 C Вид монтаж : за конкретния автом

BGN 41.25
Сферични MOOG K6696
  • Новинка
Оценки:

Сферични MOOG K6696

КЛЮЧОВИЯТ ПРОБЛЕМ за иползване на закрито rp НОСЕЩАТА Конструкция от метал в метал осигурява здравина и

BGN 0.33
Маслен филтър Бек/Arnley 041-8135
  • Новинка
Оценки:

Маслен филтър Бек/Arnley 041-8135

Отговаря на OE форма, засаждане и функционалностПредназначен за синтетични и конвенционални масла.Прои�

BGN 2.85