• Новинка
Пътна Косметичка, Косметичка за пътуване с Голям Капацитет, Преносима Чанта за Тоалетни принадлежности, Изкуствена Кожа, Водоустойчив Плосък Органайзер за грим с ?

Пътна Косметичка, Косметичка за пътуване с Голям Капацитет, Преносима Чанта за Тоалетни принадлежности, Изкуствена Кожа,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【 Косметичка голям капацитет 】 Тази косметичка е проектиран с множество отделения и отделения, които ще помогнат да поддържате вашите инструменти за грим, чисти и спретнатиБлагодарение на усовершенствованному дизайн, средно отделение за подпора на дъното, което ефективно предпазва от козметика бъркотия в тези чанти с цип голям капацитет.Голям открит устата и плосък дизайн позволяват бързо да намерите желани продукти.Предмети от първа необходимост за пътуване увеличават обема на багаж. 【Материали премиум-клас 】 козметични чанти, изработени от висококачествен мек и удобен материал от изкуствена кожа, е идеално запазват неща сухи и чисти.Пътни чанти са добре олимпийските кръгове, предназначена здрави ципове, които работят гладко и могат да бъдат сигурно затворени. 【 Преносима и водоустойчив 】 Голяма чанта за тоалетни принадлежности (9,25 "x 4,33"x 4,13"). Перфектен органайзер за грим в пътуване, фитнес зала, организиране на банята, ръчен багаж.Тази голяма косметичка - перфектния подарък за вашето семейство, приятели или колеги, които винаги са в командировка или пътуване.Повърхността е водоустойчив, а подсилени шевове предотвратяват лесно разделяне на чантата.Горните удобни въжета за дръжки осигуряват по-голямо удобство при употреба. 【 Многофункционален 】 Открит плосък косметичка не само най-доброто средство за съхранение на тоалетни принадлежности, козметика като пътна козметични чанти, козметика чанти като чанта за миене на чинии, чанти за магазин за играчки, козметични чанти, пътна чанта за грижа за кожата, чанти за електронни аксесоари.Той идеално се вписва в косметичку за пътуване или раница. подходящ за всички видове ежедневна употреба или за пътуване. 【 ОСТАНЕТЕ ОРГАНИЗИРАНИ 】 Всичко организирано.Организация на пътната чанта идеална за съхранение на пътни флакона, козметика, бритвенных апарата, също така е подходящ за съхранение на четката за грим, хавлии, тоалетни принадлежности и т., Това е най-добрият подарък за мъже и жени, унисекс, момчета и момичета на рожден Ден/Годишнината/ Св. Валентин / Ден на благодарността /Коледа/ Нова година. 【 Косметичка голям капацитет 】 Тази косметичка е проектиран с множество отделения и отделения, които ще помогнат да поддържате вашите инструменти за грим, чисти и спретнати.Благодарение на усовершенствованному дизайн, средно отделение за подпора на дъното, което ефективно предпазва от козметика бъркотия в тези чанти с цип голям капацитет.Голям открит устата и плосък дизайн позволяват бързо да намерите желани продукти.Предмети от първа необходимост за пътуване увеличават обема на багаж. 【Материали премиум-клас 】 козметични чанти, изработени от висококачествен мек и удобен материал от изкуствена кожа, е идеално запазват неща сухи и чисти.

Подробности

Подобни продукти в категория

Seachem Reef Builder 4kilo
  • Новинка
Оценки:

Seachem Reef Builder 4kilo

Seachem Reef Строител са Чудесен помощник за поддържане на правилната местообитания на риби, този Seachem reef builder

BGN 48.83