• Новинка
40 БР Куки за бижута във формата на Звезда + 40 БР Закачалки за Коледна украса Въже с Защелкивающимся Заключване Въже за Коледно Празнични Вечерни Висящи Украшения (З?

40 БР Куки за бижута във формата на Звезда + 40 БР Закачалки за Коледна украса Въже с Защелкивающимся Заключване Въже за

Buyers rating:
BGN 4.49

Налично

Пратката включва : 40 бр куки за бижута във формата на звезди и 40 бр. веревочек за коледна украса.Материал : Куки с орнаменти във формата на звезди са изработени от неръждаема стомана, дълготрайни и лесни за използване, трайни и не е лесно ръжда, поддържат повторна употреба.Книга въже обработват за закачалки с коледните орнаменти изработени от качествени полипропиленови материали, има малко тегло и добра форма. Размер : Дължина на всеки куката за бижута във формата на звезда е около 50 мм / 2 инча.Всяка книга въже обработват за окачване коледна декорация е с размери от около 20 см / 7,9 инча дължина и 1 мм / 0,04 инча в диаметър.Лесен за работа : Тези предварително изрязани въже за коледна украса имат пластмасова закопчалка-с цип, който позволява много лесно и бързо, сигурно връзване на въже, и тя множество, без обвързване, лесно расстегивается и е предназначена за използване през следващия сезон.Многократно използване : Тези куки за гарнитура са подходящи за окачване коледна украса, украса за партита, декорации за дома, звънци, украса, Дядо Коледа, малки джаджи, коледни топки, чорапи, чанти за подарък на коледна елха и украса за коледната елха.Освен това, можете да ги използвате за направата на бижута, опаковане на подаръци, висящи бирок, променят ценовите етикети на дрехи, подарък бирок, маркиране и така нататък.Проденьте кука за украса по въже, след което щракнете върху фиксирующую в затвора.Украсата ще бъде здраво и надеждно да се задържи на филтър закачалки.За облекчаване на украса, просто е лесно отделяне на фиксирующую в затвора.Технически характеристики на : .ОПАКОВЪЧЕН лист : . 40 х куки за бижута във формата на звезда. 40 х коледни суспензии за украса на прочетеното.Куки с орнаменти във формата на звезда : дължина : 50 мм /2 инча. Книга въже обработват за закачалки с коледните орнаменти : дължина : 20 см /7,9 инча, диаметър : 1 mm / 0,04 инча.Цвят : златен, сребърен. Материал : неръждаема стомана + пластмаса + полиестер. Забележка : Измервания са направени на ръка, моля се допуска малки грешки в размер на. Коледен орнамент за закачалки : дължина : 20 см/7,9 инча, диаметър : 1 mm/0,04 инча.

Подробности

Подобни продукти в категория