• Новинка
Автомобилно планина за телефон на магнити VARGTR, ротация на 360 °, Планина за телефон на мощни магнити, Кола за телефон на таблото, Универсално автомобилно вентилацион?

Автомобилно планина за телефон на магнити VARGTR, ротация на 360 °, Планина за телефон на мощни магнити, Кола за телефон на таблото,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

【Здрав материал】 на Външния корпус на магнитното притежателя на мобилен телефон е изработен от алуминиева сплав, покрита с покритие покритие и боядисани, който е здрав и има три цвята за избор 【Супер магнитен】 Кола за телефон е снабден с мощен вграден магнит, който може да създаде силно привличане, сигурно поддържане на уреда е напълно да се освободи ръцете си и да осигури безопасността на шофиране. 【Супер лепило】 Лепило, който влиза в комплекта на конзолата, осигурява голямо сцепление между арматурното панел и притежател на мобилен телефон, който може да бъде здраво залепен към всяка повърхност в колата и няма да падне.От забавяне до внезапни спирания на неравни планински пътища нашите стойки за кола телефони ще ви осигури стабилно картографиране. 【Въртене на 360 градуса】 Супер гъвкав държач за мобилен телефон с допълнителен наклон под ъгъл от 360 °.Компактен дизайн не блокира вентилационните отвори, като помага на водача да регулира телефон за възможно най-добрия зрителен ъгъл само с една ръка, не загораживая на предното стъкло за обзавеждане на шофиране без помощта на ръцете. 【Лесна инсталация】 Авто вентилационна (противовакуумна) канална титуляр за телефон могат да бъдат инсталирани или премахнати и за 1 секунда, не трябва стик, за да навреди на таблото, можете лесно да го прехвърля на други автомобили, супер лесен за използване. 【Здрав материал】 на Външния корпус на магнитното притежателя на мобилен телефон е изработен от алуминиева сплав, покрита с покритие покритие и боядисани, който е здрав и има три цвята за избор. 【Супер магнитен】 Кола за телефон е снабден с мощен вграден магнит, който може да създаде силно привличане, сигурно поддържане на уреда е напълно да се освободи ръцете си и да осигури безопасността на шофиране. 【Супер лепило】 Лепило, който влиза в комплекта на конзолата, осигурява голямо сцепление между арматурното панел и притежател на мобилен телефон, който може да бъде здраво залепен към всяка повърхност в колата и няма да падне.

Подробности

Подобни продукти в категория