• Новинка
Колекция от автомобилния декор NUOBESTY Статуетка на Царете Керамични Бижута на Арматурното табло Чаена Фигурка на Колата На Housewarming Като библиотеката В Центъра Спалн?

Колекция от автомобилния декор NUOBESTY Статуетка на Царете Керамични Бижута на Арматурното табло Чаена Фигурка на Колата На

Buyers rating:
BGN 37.74

Налично

ДЕКОРАТИВНА УКРАСА - Изработено от керамични материали, годни за носене, което го прави издръжлив за продължителна употребаУКРАСА ЗА РАБОТНИЯ ПЛОТ Е керамично украса е практично за продължително използване, което ви осигурява най-добри впечатления от употреба.УКРАСА за HOUSEWARMING - прост дизайн, но е много практично за използване, което ви дава приятни впечатления.МИНИ-фигурка - можете да я поставите, където пожелаете като украса, като направите вашият дом по-красив и высококлассным.Декор на арматурното табло на автомобила - подходящ за много сцени, като например превозни средства, къщи, хотели, офиси, ресторанти и други места.ДЕКОРАТИВНА УКРАСА - Изработено от керамични материали, годни за носене, което го прави издръжлив за продължителна употреба.УКРАСА ЗА РАБОТНИЯ ПЛОТ Е керамично украса е практично за продължително използване, което ви осигурява най-добри впечатления от употреба.УКРАСА за HOUSEWARMING - прост дизайн, но е много практично за използване, което ви дава приятни впечатления.МИНИ-фигурка - можете да я поставите, където пожелаете като украса, като направите вашият дом по-красив и высококлассным.Декор на арматурното табло на автомобила - подходящ за много сцени, като например превозни средства, къщи, хотели, офиси, ресторанти и други места.Пратката включва 1 х керамично украса за автомобил, Особености-Неговата изящна изработка може ефективно да осигури на своите популярността и полезността на скулптура или. -Използвайте керамичен материал, който е траен и може дълго време да служат на керамични интериор. -Най-лесният художествен дизайн, уникален и че го прави много декоративни керамични декорации за дома. -Това е керамично украса здраво и практично за по-дълга употреба, което ви дава по-добър опит в използването на декоративни занаят. -Най-лесният и щедър, изискан дизайн, е изискан и красив външен вид украса на дома от чаено на тавата. -Размер : Около 11,00 X11,00 X8,50 см / 4,32 X4,32 X3 декор за автомобилни табла.

Подробности

Подобни продукти в категория