• Новинка
Машина за формоване на кант, мъниста KATUR Класическа Машина за кантиране залива с опашка 1/2 инча (широчина джолан 1/2 инча)

Машина за формоване на кант, мъниста KATUR Класическа Машина за кантиране залива с опашка 1/2 инча (широчина джолан 1/2 инча)

Buyers rating:
BGN 6.37

Налично

★【Класическа машина за изрязване на залива】 джолан 1/2 ", ширина 1/2 "дълбочина 1-1 / 8" ★ 【 Остри и трайни】 Видий рязане на уши и термостойкое покритие за продължителна работа, остри и здрави, точно балансирани, за безпроблемна работа. ★ 【 Точността и soomth】 Висококачествен джолан здрав и устойчив на абразия за правилния баланс при високи обороти.Нож от сплав с високо качество, заварени осигурява точна кройка и гладка повърхност. ★ 【Дизайн за】Fresa Classic Cove Edging е предназначена за рязане на плътни плочи, масивно дърво, МДФ, ПДЧ, шперплат. ★ 【Купи с увереност】 Ние предлагаме гаранция "ДВЕ години" на продукт (и), които потвърждават наличието на дефект от производителя.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа в делничните дни. (Моля, затегнете вал на правилното място и да вземете необходимите защитни мерки при обработката на дървесина. ★【Класическа машина за изрязване на залива】 джолан 1/2 ", ширина 1/2" дълбочина 1-1/8". ★ 【 Остри и трайни】 Видий рязане на уши и термостойкое покритие за продължителна работа, остри и здрави, точно балансирани, за безпроблемна работа. ★ 【 Точността и soomth】 Висококачествен джолан здрав и устойчив на абразия за правилния баланс при високи обороти.Нож от сплав с високо качество, заварени осигурява точна кройка и гладка повърхност. ★ 【Дизайн за】Fresa Classic Cove Edging е предназначена за рязане на плътни плочи, масивно дърво, МДФ, ПДЧ, шперплат. ★ 【Купи с увереност】 Ние предлагаме гаранция "ДВЕ години" на продукт (и), които потвърждават наличието на дефект от производителя.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа в делничните дни. (Моля, затегнете вал на правилното място и да вземете необходимите защитни мерки при обработката на дървесина. Особености : Използва се за декориране на врати, дограма и така нататък.Напълно затворен и смазываемый лагер, по-дълъг живот.Налипающее и термостойкое покритие предпазва от натрупване на дървени стърготини, смола и катран.Фрезери със защита от откат могат плавно, нарязани на детайла, не оставяйки на фрагментите.

Подробности

Подобни продукти в категория