• Новинка
K&F Concept 40.5 mm MC Филтър със защита от ултравиолетови лъчи в тънките рамки с 18 многослойными покрития за обектив на камерата (серия K)

K&F Concept 40.5 mm MC Филтър със защита от ултравиолетови лъчи в тънките рамки с 18 многослойными покрития за обектив на

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Антирефлексно лилава покритие филтрира ултравиолетова светлина и ефективно намаляване на отражение на повърхността на филтъра, значително подобряване на светлинната пропускливост и цветовия балансСпечелете полиращ обектив, но снимките остават яснота при снимане телефото обектив.UV-филтър K & F е изработен от вносни стъкло AGC, с коефициент на топлопреминаване на 94%.Защитете обектив вашата дигитална камера от прах, влага, отпечатъци от пръсти, издраскване и повреди.Този филтър може да се запази през обектива на вашия фотоапарат.Сверхтонкая и лека алуминиева рама максимално намалява въздействието на светлината и ефективно предотвратява тъмните ъгли при широкоугольной стрелба.Забележка : Моля, потвърдете вашето размер на обектива, преди да закупят, след проверка, че номер винаги се предшества от символа "о" (диаметър)-това е темата на вашия обектив size. Размер на резби Ø37=37 mm. UV-филтрите са направени от вносни японски оптично стъкло, предпазва обектива от прах, надраскване, пръстови отпечатъци или случайни повреди.Сверхтонкая и лека алуминиева дограма, максимално снижающая излагане на светлина и ефективно избегающая тъмните ъгли за широкоугольного на обектива. 18 многослойни покрития за ефективно възстановяване на качеството на изображението, не оказва отрицателно влияние върху цвета на снимки.Този UV-филтър намалява мъгла и подобрява контраста на вашите видеоклипове и цифрови изображения, за сметка на намаляване на броя на ултравиолетова (UV) светлина и помага за премахване на синкав оттенък на снимките.Филтърът е съвместим с всички обективи с диаметър 40,5 mm. Моля, проверете размера на резба на обектива на вашия фотоапарат (обикновено обозначени някъде на корпуса на обектива или отпечатан под капак на обектива) преди да поръчате.Телефонен винаги се предшества от символа "о" (диаметър). Професионален производител на аксесоари за камери. Е насочена към предоставяне на висококачествени продукти. Поглъща ултравиолетовите лъчи, които често правят снимки на открито неясни и размити.

Подробности

Подобни продукти в категория