• Новинка
Табуретка за съхранение изкуствена Кожа Mxfurhawa през Цялата Опашка Табуретка за Тоалетка Масички от Мрамор Тава за Зърно Масичка за кафе Компактна Поставка за крака?

Табуретка за съхранение изкуствена Кожа Mxfurhawa през Цялата Опашка Табуретка за Тоалетка Масички от Мрамор Тава

Buyers rating:
BGN 52.53

Налично

✔ ПУШИСТОЕ стол за тоалетка масички - Това е пушистое стол за тоалетка масата с леко усещане, много пушистое и сладко му може да даде на момичетата като подарък; удобна поставка за крака произведени от изкуствена кожа с крака от златист металСъздайте топла и елегантна атмосфера в дома си. ✔ МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН табуретка - това не е просто тоалетка или поставка за краката.Вие можете да съхранявате обекти като кресла за съхранение, след отстраняване на капака, можете също така да обърнете капака на възглавница, за да я използва като настолен поднос за напитки и четене на книги.Този дизайн е великолепна. ✔ МАТЕРИАЛ И ОБРАБОТКА на Този тоалетка от кожа тъкан fraux изпълнена в изискана техника на шиене.Пухкави изкуствена кожа, вграден в дървена рамка стол с поставка за краката, гарантира, че кожа с подложка за крака няма да падне, а за съхранение на пуфике ще бъде хубав и траен. ✔ МОДЕРНИЗИРАНИ МЕТАЛНИ КРАКА - Ние сме установили 4 е оборудвана с барабани накладки за поставка за крака, височина кресла за съхранение може да се регулира чрез завъртане на 360 °, и той не се плъзга и предпазва пода.Елегантна поставка за краката на стол комбинирана със стилни и изискани метални крака.Подходящи за различни стилове на дома. ✔ ЛЕСЕН за СГЛОБЯВАНЕ - ще отнеме само няколко минути, за да събере табуретка и на 4 крака, заедно с помощта на приложените винтове и гаечен ключ в идеална многофункциональную поставка за краката, след което можете да се насладите с него досугом и да се отпуснете себе си!.

Подробности

Подобни продукти в категория

диван-стол puredown, оранжево
  • Новинка
Оценки:

диван-стол puredown, оранжево

Цвят : оранжевМатериал : дърво + плат + гъба.Товароподемност : 330 паунда Монтаж : Лесен за инсталиране.Мяст�

BGN 0.67
Табуретка Gumdrop White
  • Новинка
Оценки:

Табуретка Gumdrop White

Размери на продукта : височина17,0 инча, ширина 18,5 инча, дължина 18,5 инча, тегло 8,0 кгТабуретка Gumdrop White от ко�

BGN 0.67