• Новинка
Детски закачалки HEPYLAIFU 5 бр./10 бр. Подвижни удебелена пластмасова детска закачалка за дрехи, за използване на закрито и на тераса, идеална за деца на възраст от 0-8 год?

Детски закачалки HEPYLAIFU 5 бр./10 бр. Подвижни удебелена пластмасова детска закачалка за дрехи, за използване на закрито

Buyers rating:
BGN 45.70

Налично

Характеристики : Свободно бъдат подпомагани, може да се използва както от възрастни, така и деца, конструкция непрекъснато окачване, могат да се появят и да се използва за пестене на мястоИздут и нескользящий дизайн на раменете предотвратява подхлъзването, дрехи и позволява уверено да изсъхне.Висока носеща способност на : тежки дрехи да виси през зимата.Ветрозащитная обтегач и устойчива на плъзгане въже : при подвешивании на открито облекло не се плъзга, а закачалки не сдуваются вятъра, многофункционални куки, удобен за закачане на дрехи от много стилове.Плъзгаща се конструкция : в зависимост от размера на дрехи закачалка може да се регулира за по-дълга употреба.Хранително-вкусовата материал : безопасен и екологично чист, без мирис, гъвкави, здрави и подходящи за носене, може да се използва с увереност.Характеристики : Свободно бъдат подпомагани, може да се използва както от възрастни, така и деца, конструкция непрекъснато окачване, могат да се появят и да се използва за пестене на място.Издут и нескользящий дизайн на раменете предотвратява подхлъзването, дрехи и позволява уверено да изсъхне.Висока носеща способност на : тежки дрехи да виси през зимата.Ветрозащитная обтегач и устойчива на плъзгане въже : при подвешивании на открито облекло не се плъзга, а закачалки не сдуваются вятъра, многофункционални куки, удобен за закачане на дрехи от много стилове.Плъзгаща се конструкция : в зависимост от размера на дрехи закачалка може да се регулира за по-дълга употреба.Хранително-вкусовата материал : безопасен и екологично чист, без мирис, гъвкави, здрави и подходящи за носене, може да се използва с увереност. Заглавие : Закачалка за дрехи Цвят : жълт, зелен, син, розов Размер на продукта : 28,5-37 смМатериал : pp5 бр. * Закачалка за дрехи Забележка : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

Подробности

Подобни продукти в категория

Dragon Age: Origins - PC
  • Новинка
Оценки:

Dragon Age: Origins - PC

Мащабируеми варианти за правене на бойното поле, които ви позволяват да определят нивото на контрол над

BGN 4.95
Синтез на 12, 24x18 инча. (хартия)
  • Новинка
Оценки:

Синтез на 12, 24x18 инча. (хартия)

Вече повече от десет години Deljou Print On Demand поставя стандарт в областта на художествената печат gicléeНашите

BGN 49.25